Εμφανίστηκε ο «μεσάζων» Παπαδόπουλος; «Ξέρω τον Καμμένο από το 1978, επιλέχθηκα για να εξυπηρετήσω πελάτη»

Εμφανίστηκε ο «μεσάζων» Παπαδόπουλος; «Ξέρω τον Καμμένο από το 1978, επιλέχθηκα για να εξυπηρετήσω πελάτη»

Ακούστε το ηχητικό - «Το δημόσιο για υποθέσεις του δεν μπορεί να λάβει κάποιον τρίτο εντεταλμένο;» αναρωτήθηκε ο Βασίλειος Παπαδόπουλος - «Ούτε κλήση από την Τροχαία δεν έχω, η εταιρεία μου είναι υγιέστατη, δεν έχει μισή υποθήκη χρέους σε κανέναν» υποστήριξε

Εμφανίστηκε ο «μεσάζων» Παπαδόπουλος; «Ξέρω τον Καμμένο από το 1978, επιλέχθηκα για να εξυπηρετήσω πελάτη»
Στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών «εμφανίστηκε» σήμερα ένας άντρας που κατά δήλωσή του είναι ο Βασίλειος Παπαδόπουλος, ενδιάμεσος στην υπόθεση της πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία
. Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας πήρε συνέντευξη στη ραδιοφωνική του εκπομπή από κάποιον που πήρε ο ίδιος τηλέφωνο και ισχυρίστηκε ότι είναι ο Βασίλειος Παπαδόπουλος, ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό να διασταυρωθεί με αξιόπιστο τρόπο.

Οσον αφορά στο τι είπε ο κ. Παπαδόπουλος: Χαρακτήρισε μεγάλο το βάρος της αλήθειας και είπε ότι ούτε σταρ είναι, ούτε μεσάζων, προσθέτοντας ότι «το καθεστώς μας επιτρέπει στους ανθρώπους να πουλάνε και να αγοράζουν». «Δεν ζούμε υπό καθεστώς Στάλιν, ούτε Βόρειας Κορέας» συμπλήρωσε.

Κλείσιμο
«Το ελληνικό δημόσιο για υποθέσεις του δεν μπορεί να λάβει κάποιον τρίτο εντεταλμένο;» αναρωτήθηκε ο Βασίλειος Παπαδόπουλος, επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο ότι στην υπόθεση της πώλησης βλημάτων του ελληνικού στρατού στη Σαουδική Αραβία είναι μεσάζων ή ενδιάμεσος (όπως τον χαρακτηρίζει η αντιπολίτευση) ή υπεργολάβος, όπως αναφέρεται επισήμως σε έγγραφο του υπουργείου Εξωτερικών.

«Η εξουσιοδότηση,το αγγλοσαξωνικό σύστημα, η ολοκλήρωση σημαίνει ολοκλήρωση...» συνέχισε ο κ. Παπαδόπουλος χωρίς να εξηγήσει τι ακριβώς εννοεί.

Ερωτηθείς αν ισχύει η πληροφορία ότι η εταιρεία του δεν έχει υπαλλήλους απάντησε: «Και η Coca Cola είναι στην Ελλάδα, είχε τρία εργοστάσια και τα έκλεισε. Δεν υπάρχει Coca Cola στην Ελλάδα;»

Η Coca Cola είναι international, αντέτεινε ο Γιώργος Τράγκας.
«Κι εγώ είμαι international» απάντησε ο Βασίλειος Παπαδόπουλος.

Σε ερώτηση αν θα ήθελε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα του τελευταίου μήνα για το πρόσωπό του, από τη στιγμή που το ΘΕΜΑ αποκάλυψε την υπόθεση της πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία, ο κ. Παπαδόπουλος απάντησε: «Δεν τον παρακολουθώ τον Τύπο γιατί πραγματικά πρέπει να είμαστε πολύ φτωχοί γα να ασχολούμαστε με αυτό...».

Όταν ο Γιώργος Τράγκας, που αυτοπροσδιορίστηκε σαν παλαιοκαραμανλικός, τον ρώτησε αν έχει σχέσεις με τη ΝΔ, ο Βασίλειος Παπαδόπουλος απέφυγε να απαντήσει λέγοντας: «Θα σας παρέσυρα να προετοιμάσετε ερωτήσεις ή να μην κάνετε τις σωστές ερωτήσεις».

Εις ό,τι αφορά την εταιρεία του «Ολυμπιακή Βιομηχανία» ή «Olympic Industries» ο κ. Παπαδόπουλος υποστήριξε: «Η εταιρεία μου είναι υγιέστατη, είναι από τις λίγες που δεν έχει ούτε μισή υποθήκη χρέους σε κανέναν τρίτο ή δημόσιο φορέα, σε κανέναν απολύτως και το ξέρετε».

«Η φορολογική μου ενημερότητα και η ασφαλιστική μου ενημερότητα είναι άψογη» συνέχισε ο Βασίλειος Παπαδόπουλος και υποστήριξε: «Ούτε κλήση απ' την Τροχαία δεν έχω...». 

Ειδική αναφορά έκανε και στις αιτιάσεις του Πάνου Καμμένου στον πατέρα του, Ηλία Παπαδόπουλο, αλλά και στις σχέσεις του με τον κ. Γρυλλάκη τις οποίες και επιβεβαίωσε δηλώνοντας ότι ήταν μαζί.

Κάποια στιγμή θυμήθηκε και την αγορά του πρώτου του αυτοκινήτου! «Το 1978 κατέβηκα στην Αθήνα με τον Ηλία Καμμένο και πήρα το πρώτο μου αυτοκίνητο». Οσον αφορά το γιατί επιλέχθηκε για την πώληση των βλημάτων απάντησε: «Εγώ δεν επιλέχθηκα τυχαία να κάνω μια εργασία, επιλέχθηκα γιατί είμαι επιχειρηματίας και για να εξυπηρετήσω κάποιον πελάτη». Πρόσθεσε τέλος ότι είναι οικογενειάρχης, έχει τρία παιδιά, και μια γυναίκα την οποία λατρεύει.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης