Ζωή vs Φλαμπουράρη: Ο δοτός φοβάται - Ρωτήστε την πώς έγινε βουλευτής

Ζωή vs Φλαμπουράρη: Ο δοτός φοβάται - Ρωτήστε την πώς έγινε βουλευτής

«Τελικά ο δικός τους φόβος νίκησε την δική τους ελπίδα» σχολίασε η πρόεδρος της Βουλής για την επιλογή του υπουργού Επικρατείας για την πρώτη θέση στην Α΄ Αθήνας - Η κυρία Κωνσταντοπούλου εμφανίστηκε το 2012 στο ΣΥΡΙΖΑ, η απάντηση του κ. Φλαμπουράρη

Ζωή vs Φλαμπουράρη: Ο δοτός φοβάται - Ρωτήστε την πώς έγινε βουλευτής
Τους χειρισμούς της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ και την αγωνία επανεκλογής των στενών συνεργατών του Αλέξη Τσιπρα επιχείρησε να εκθέσει η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου σχολιάζοντας την κατάρτιση των ψηφοδελτίων στις μεγάλες εκλογικές περιφέρειες. Η πρόεδρος της Βουλής "περιέλαβε" τον Αλέκο Φλαμπουραρη και το γεγονός ότι τοποθετήθηκε επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Α΄ Αθήνας, αν και ποτέ δεν έχει εκλεγεί, αποδίδοντας του τον βαρύτατο πολιτικά χαρακτηρισμό "δοτός". Με την σειρά του ο στενός συνεργάτης του τέως πρωθυπουργού επιχείρησε να επιστρέψει την κατηγορία υποστηρίζοντας πως η κα. Κωνσταντοπουλου πρωτοεμφανίστηκε στον ΣΥΡΙΖΑ το 2012 ως υποψήφια βουλευτής.

Ειδικότερα, η αρχή έγινε με tweet της κυρίας Κωνσταντοπουλου που ασκούσε δριμεία κριτική στα πρωτοκλασάτα εξωκοινοβουλευτικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της προηγούμενης κυβέρνησης που αποφάσισαν να πολιτευτούν τοποθετώντας όμως τα ονόματα τους πάνω απο των υπολοίπων. «Ψηφοδέλτια παραιτηθείσας Κυβέρνησης: ο δοτός Φλαμπουράρης πάνω από τον Σακελλαρίδη... Τελικά ο δικός τους φόβος νίκησε την δική τους ελπίδα».

Η προεδρος επανέλαβε τα καυστικά σχόλια στον Αντ1 λέγοντας πως ο κ Φλαμπουραρης τέθηκε επικεφαλής στην Ά Αθήνας αν και στο παρελθόν δεν είχε εκλεγεί ποτέ με "σταυρο".

Κλείσιμο
Απο την πλευρά του ο τέως υπουργός είπε μιλώντας στην ΕΡΤ σχετικά :«Η κυρία Κωνσταντοπούλου, ρωτήστε την, αν είναι δοτή ή όχι και πώς έγινε βουλευτής. Πως έγινε; Πού ήταν η παρουσία της; Πριν γίνει βουλευτής πού την είχατε δει; Τι παρουσία είχε στο κίνημα; Με τον κ. Τσίπρα ήταν τον τελευταίο χρόνο».

«Εγώ είμαι 50 χρόνια στο κίνημα αφιερωμένος. Ως φοιτητής, μετά ως ελεύθερος επαγγελματίας πολιτικός μηχανικός, ως έχων τεχνική εταιρεία και δουλεύοντας καθημερινά ζούσα και δεν έπαιρνα την παραμικρή δραχμή από το κόμμα. Μέχρι που έγινα υπουργός και έκλεισα την εταιρία μου και αποχώρησα», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης