Επικοινωνεί πλήρως με το περιβάλλον ο Μιχάλης Λιάπης

Επικοινωνεί πλήρως με το περιβάλλον ο Μιχάλης Λιάπης

Ο ασθενής νοσηλεύεται προσώρας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) όπως επέβαλε η χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση του ανευρύσματος και της εγκεφαλικής αιμορραγίας που αυτό προκάλεσε.

Επικοινωνεί πλήρως με το περιβάλλον ο Μιχάλης Λιάπης
Ανέκτησε πλήρως την επαφή του με το περιβάλλον ο πρώην υπουργός κ. Μιχάλης Λιάπης, περίπου 12 ώρες μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του εμβολισμού ανευρύσματος στον οποίο υποβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».
 
Ο ασθενής νοσηλεύεται προσώρας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) όπως επέβαλε η χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση του ανευρύσματος και της εγκεφαλικής αιμορραγίας που αυτό προκάλεσε. Ωστόσο, σύμφωνα με πηγές του νοσοκομείου η κατάσταση της υγείας του εξελίχθηκε ικανοποιητικά και δεν αποκλείεται να μεταφερθεί έως το απόγευμα σε απλό θάλαμο νοσηλείας του νοσοκομείου.
 
O πρώην υπουργός εισήχθη στον «Ερυθρό Σταυρό» κατά την εφημερία του νοσοκομείου αργά το βράδυ της Τρίτης με συμπτώματα αδιαθεσίας, ζάλης, πονοκέφαλου. Οι εργαστηριακές και απεικονιστικές εξετάσεις έδειξαν ότι έχει ανεύρυσμα αγγείου το οποίο του προκάλεσε υπαραχνοειδή εγκεφαλική αιμορραγία. Με τη θεραπευτική διαδικασία του εμβολισμού οι επεμβατικοί ακτινολόγοι και οι νευροχειρουργοί του νοσοκομείου ανέταξαν τη διόγκωση του αγγείου και συνεπώς ανέκοψαν την αιμορραγία.
 
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης