«Με αυτές που έκανα παρέα, μιλάω. Με τις άλλες δεν έχουμε κάποια επικοινωνία», δήλωσε η Άννα Μαρία Ηλιάδου, η μία νικήτρια του GNTM. Όταν την ρώτησαν οι δημοσιογράφοι ειδικά για την Κάτια Ταραμπάνκο, απάντησε χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω τι κάνει αυτή η κοπέλα, δεν μιλάμε». Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όμως, έχουν όσα λέει η Άννα Μαρία Ηλιάδου και για τον Άγγελο Μπράτη, τον κριτή που την ονόμασε «Brati's girl» μέσα στο παιχνίδι.
«Όχι, δεν κρατάμε επαφή. Του έστειλα καλή χρονιά, αλλά μάλλον δεν θα το είδε. Δεν με ακολουθεί. Έστειλα σε όλους χρόνια πολλά, σε όσους έστειλα απάντησαν, εκτός από τον κ. Μπράτη», είπε η Άννα Μαρία.
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Με το Outdoor Cooking ecosystem, η Miele επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της σύγχρονης φιλοξενίας, μεταφέροντας την premium κουζίνα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού