Νεϊμάρ: Με €665.000 την εβδομάδα έχει τα πάντα... εκτός από τη γυναίκα που θέλει

Νεϊμάρ: Με €665.000 την εβδομάδα έχει τα πάντα... εκτός από τη γυναίκα που θέλει

«Παραμένει τρελά ερωτευμένος μαζί της, παρά τον χωρισμό τους. Είναι η μόνη γυναίκα που αγαπά πραγματικά», αποκαλύπτει φίλος του Νεϊμάρ για την Μπρούνα Μαρκεζίν - Η 21χρονη εγκατάλειψε τον 25χρονο τον Ιούνιο

Νεϊμάρ: Με €665.000 την εβδομάδα έχει τα πάντα... εκτός από τη γυναίκα που θέλει
«Money can't buy me love» τραγουδούσαν οι Beatles πριν από μερικές δεκαετίες, ένα θρυλικό κομμάτι με το οποίο μάλλον θα ταυτίζεται όσο ποτέ άλλοτε τα τελευταία 24ωρα ο Νεϊμάρ.

Ο Βραζιλιάνος αστέρας του ποδοσφαίρου
αποκτήθηκε πρόσφατα από τη Παρί Σεν Ζερμέν, στην πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, έναντι 222 εκατ. ευρώ. Με μισθό που θα ξεπερνά τις 665.000 ευρώ την εβδομάδα, βάσει του νέου του συμβολαίου, ο ήδη πλούσιος Νεϊμάρ θα κολυμπάει πολύ σύντομα στο χρήμα.

Κλείσιμο
Ωστόσο, αν και ένας τόσο παχυλός μισθός μπορεί να του εξασφαλίσει σχεδόν τα πάντα, υπάρχει κάτι που - όπως λέει και το τραγούδι - δεν αγοράζεται με χρήματα. Στην περίπτωση του Νεϊμάρ πρόκειται για την αγάπη της πρώην αγαπημένης του, της εκθαμβωτικής Μπρούνα Μαρκεζίν.



Η 21χρονη καλλονή ήταν η πρωταγωνίστρια της ζωής του Νεϊμάρ τα τελευταία πέντε χρόνια. Σύμφωνα με τους φίλους του ζευγαριού, ο Βραζιλιάνος επιθετικός ήθελε απεγνωσμένα να παντρευτεί την νεαρή ηθοποιό και να χτίσει μια ζωή μαζί της, στα πρότυπα του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ. 



Ωστόσο, όπως αποκάλυψαν στην  Daily Mail ανώνυμες πηγές από τον στενό κύκλο του ζευγαριού, η νεαρή Βραζιλιάνα αισθανόταν ότι ήταν πολύ μικρή για γάμο και ότι ήθελε να δώσει προτεραιότητα στην καριέρα της.

Επιπλέον, ο διάσημος ποδοσφαιριστής της είχε γίνει «στενός κορσές» και ήθελε να βρίσκεται συνεχώς δίπλα της, με αποτέλεσμα η 21χρονη να νιώσει ότι πνίγεται. Οι παραπάνω λόγοι, σε συνδυασμό με την υπερβολικά στενή σχέση του Νεϊμάρ με την μητέρα και την αδερφή του, είχαν ως αποτέλεσμα η ίδια να αποφασίσει να δώσει τέλος στη σχέση τους.



Τον περασμένο Ιούνιο, μετά από τις «ρομαντικές διακοπές» τους στη νότια Αφρική (στις οποίες ο 25χρονος είχε παρεμπιπτόντως καλέσει και την οικογένειά του) η Μπρούνα είπε «αντίο» στον Νεϊμάρ, αφήνοντάς τον καταρρακωμένο.

Σύμφωνα με φίλους του ζευγαριού, ο χωρισμός στοίχισε πολύ στον Βραζιλιάνο επιθετικό, ο οποίος δεν μπορεί να ξεπεράσει την πρώην του. Η ίδια αντίθετα, δείχνει να τα πηγαίνει μια χαρά, ποζάροντας χαμογελαστή στους λογαριασμούς της στα social media και δίνοντας τη μία συνέντευξη μετά την άλλη.



Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στον λογαριασμό της στο Instagram δεν έχει καμία φωτογραφία του πρώην αγαπημένου της, ενώ ο ίδιος έχει αναρτήσει αρκετές που τον δείχνουν να αγκαλιάζει τρυφερά την Μπρούνα.



Μπορεί ο Νεϊμάρ, ως ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του κόσμου, να αποτελεί ίσως τον πιο περιζήτητο εργένη του ποδοσφαίρου, όμως η 21χρονη μάλλον έχει χάσει κάθε ενδιαφέρον, αφού ούτε καν τον αναφέρει στον κύκλο της. Κι αυτό, σύμφωνα με έναν κοντινό φίλο του ποδοσφαιριστή, είναι κάτι που πληγώνει βαθιά τον Νεϊμάρ.

«Παραμένει τρελά ερωτευμένος μαζί της, παρά τον χωρισμό τους. Είναι η μόνη γυναίκα που αγαπά πραγματικά», λέει χαρακτηριστικά ο κολλητός του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης