Survivor: Αποκλείστηκε ο Βασάλος - Στον τελικό Ντάνος και Μάριος!

Survivor: Αποκλείστηκε ο Βασάλος - Στον τελικό Ντάνος και Μάριος!

«Πανζουρλισμός» για τον Αγγελόπουλο, πανηγύρια για τον Κύπριο, «ντου» για selfies με Διάσημους και Μαχητές - Με τα κινητά ανά χείρας οι συγγενείς των τριών υποψηφίων, ψήφιζαν «μανιωδώς»...

Survivor: Αποκλείστηκε ο Βασάλος - Στον τελικό Ντάνος και Μάριος!
Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος ημιτελικός του Survivor, που διεξήχθη στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι με τον Σάκη Τανιμανίδη να ανακοινώνει τους δύο παίκτες που θα πάρουν μέρος στον μεγάλο τελικό του παιχνιδιού.

Μέσα σε αποθέωση ο παρουσιαστής ανακοίνωσε πρώτο το όνομα του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη, με τον Κύπριο να πανηγυρίζει, όπως άλλωστε και οι γονείς του από την εξέδρα. 

Αυτό που ακολούθησε όμως δεν έχει προηγούμενο, καθώς με το που ακούστηκε το όνομα του Γιώργου Αγγελόπουλου ολόκληρο το Άλσος σηκώθηκε στο πόδι με το κοινό να παραληρεί για τον Σκιαθίτη!

Κλείσιμο
Ο δημοφιλής παίκτης πάντως έδειξε να παίρνει ψύχραιμα την πρόκρισή του στον τελικό δεχόμενος τα συγχαρητήρια πρώην συμπαικτών και αντιπάλων.

Χαρακτηριστική ήταν η κίνηση του κεφαλιού του Κωνσταντίνου Βασάλου πριν το άκουσμα του δεύτερου ονόματος, με την οποία ουσιαστικά παραδέχθηκε ότι θα ήταν εκείνος ο χαμένος της βραδιάς, ενώ μετά την ανακοίνωση ήταν ο πρώτος που συνεχάρη τον αντίπαλό του.

Ο Κωνσταντίνος βέβαια δεν θα φύγει με άδεια χέρια καθώς κέρδισε μέσα από το παιχνίδι ένα πολυτελές SUV.

Το κλίμα ήταν πολύ καλό μεταξύ των φιναλίστ, ενώ δεν έλειψαν οι καθιερωμένες ιαχές «Survivors» και «Μαχητές» μεταξύ των παικτών, όπως είχαν συνηθίσει να κάνουν επί 4,5 μήνες στον Άγιο Δομίνικο.

Την Τετάρτη το βράδυ θα ανακοινωθεί το όνομα του μεγάλου νικητή του παιχνιδιού που θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Χαμός στο Άλσος από τους φίλους του Survivor

Από νωρίς, στο Άλσος Βεΐκου είχε αρχίσει να προσέρχεται πολύς κόσμος, αλλά οι περισσότεροι δεν είχαν άδεια πρόσβασης στον χώρο που διεξάγεται ο ημιτελικός του παιχνιδιού. Η ασφάλεια ήταν αυστηρή και παντού υπήρχαν βανάκια με ξένες πινακίδες, τα οποία ανήκουν, προφανώς, στην παραγωγή.

Στις εισόδους επικρατούσε συμφόρηση εξαιτίας της κακής οργάνωσης, ενώ οι θέσεις των δημοσιογράφων βρίσκονταν στον... αέρα, καθώς άλλα είχε κανονίσει η παραγωγή και άλλα το κανάλι, με αποτέλεσμα να επικρατεί ένα μικρό χάος.

Κάποιοι παίκτες που έφυγαν νωρίς από το παιχνίδι, όπως ο μάνατζερ ράγκμπι, Πάνος Αργιανίδης, εμφανίστηκαν στο Άλσος Βεΐκου και έγινε ένας μικρός... χαμός από τους θαυμαστές του παιχνιδιού, που ήθελαν αυτόγραφο και, φυσικά, selfies. 


































Ο Πάνος Αργιανίδης βγάζει selfies με τους μικρούς θαυμαστές του 

Έπειτα από πέντε μήνες, όλοι οι παίκτες του Survivor ξανασυναντήθηκαν, χωρισμένοι όμως και πάλι σε δύο ομάδες. Οι τρεις του ημιτελικού κάθισαν στις θέσεις τους, ενώ πίσω υπήρχε και κόσμος, που παρακολουθούσε τον ημιτελικό και την ψηφοφορία. Φυσικά, στο κοινό που παρακολουθεί από κοντά το αποψινό live είναι και συγγενείς των παικτών.

Ανάμεσά τους ξεχώριζε, συγκινημένη και περήφανη, καθώς στο μόνιτορ προβάλλονταν αποσπάσματα από το παιχνίδι, η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου, ενώ τόσο η ίδια όσο και η μητέρα του Μάριου, αλλά και ο πατέρας του Κωνσταντίνου Βασάλου, είχαν πάρει μικρόφωνα στα χέρια τους, προφανώς για να συνομιλήσουν με τα παιδιά τους.

Η συγκίνηση και η αγωνία ήταν μεγάλη και «αποτυπωνόταν» στα πρόσωπα των συγγενών των τριών παικτών του ημιτελικού, που περιμένουν να παρακολουθήσουν και εκείνοι την εξέλιξη της ψηφοφορίας και το ποιος θα είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει, μόλις ένα βήμα πριν τον τελικό.

Περί τις 21:15, ο χώρος που είχε διαμορφωθεί στο Άλσος Βεΐκου ήταν πλέον κατάμεστος, με την παραγωγή να φροντίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες, προκειμένου όλοι να καθίσουν στις θέσεις τους και να ξεκινήσει η live μετάδοση.

Αυτό έγινε στις 21:45 ακριβώς, με τον Σάκη Τανιμανίδη να καλωσορίζει το τηλεοπτικό κοινό, αλλά και τον κόσμο στο πλατό, ενώ στις κερκίδες βρίσκονταν, χωρισμένοι και πάλι σε Διάσημους και Μαχητές, οι παίκτες που είχαν αποχωρήσει, τις προηγούμενες εβδομάδες, από το ριάλιτι.

Ακολούθησε διαφημιστικό διάλειμμα, όπου κυριολεκτικά έγινε... της κακομοίρας. Οι τρεις-τέσσερις άνδρες της ασφάλειας στάθηκε αδύνατο να σταματήσουν τους φαν του παιχνιδιού, που εισέβαλαν στο τηλεοπτικό πλατό και άρχισαν να φωτογραφίζονται με τους παίκτες, μέχρι να... διαλυθούν τελικά, με πολύ κόπο και ιδρώτα.

Αμέσως μετά την επανέναρξη της live μετάδοσης, ο Σάκης Τανιμανίδης καλωσόρισε στο πλατό τους τρεις εναπομείναντες παίκτες: τον Γιώργο Αγγελόπουλο (έγινε κυριολεκτικά... χαμός στο κοινό με το που εμφανίστηκε ο Ντάνος), τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Μάριο-Πρίαμο Ιωαννίδη, οι οποίοι έπεσαν στις αγκαλιές των παλιών τους συμπαικτών και φίλων.

Αμέσως μετά ο Σάκης Τανιμανίδης ξεκίνησε να συνομιλεί με τους παίκτες, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι συγγενείς των τριών υποψηφίων είχαν πάρει τα κινητά στα χέρια και... ψήφιζαν μανιωδώς!

Στην κερκίδα η μητέρα του Ντάνου, κυρία Ράνια 



Ο πατέρας του Κωνσταντίνου Βασσάλου, Γιάννης



Στο κοινό και η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη, Όλγα Πηλιάκη 
















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης