Στην Αθήνα η Ειρήνη Παπαδοπούλου: Τις επόμενες μέρες θα πούμε ό,τι έχουμε να πούμε...

Στην Αθήνα η Ειρήνη Παπαδοπούλου: Τις επόμενες μέρες θα πούμε ό,τι έχουμε να πούμε...

Η τραγουδίστρια που επέλεξε να αποχωρήσει από το Survivor επέστρεψε ξεκούραστη, χαμογελαστή και ...αινιγματική 

Στην Αθήνα η Ειρήνη Παπαδοπούλου: Τις επόμενες μέρες θα πούμε ό,τι έχουμε να πούμε...
Πιο όμορφη από ποτέ, με ένα τεράστιο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της, επέστρεψε στην Αθήνα η τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Το πεισματάρικο κορίτσι του Survivor που επέλεξε να αποχωρήσει οικειοθελώς όταν τα πράγματα και οι ισορροπίες με τους συμπαίκτες της έφτασαν σε οριακό για εκείνη σημείο, επέστρεψε πριν από λίγο στην Αθήνα. Στο αεροδρόμιο την περίμεναν οι γονείς της, αλλά η Ειρήνη φρόντισε να τους κρατήσει μακριά από τις κάμερες και τους φωτογράφους που την περίμεναν.

Η τραγουδίστρια φορούσε ένα λευκό μπλουζάκι με μαύρη ζακέτα,  τζιν παντελόνι και αθλητικά παπούτσια, ενώ είχε πλεξούδες τα μαλλιά της και ήταν ελαφρά μακιγιαρισμένη. Παρά τις επίμονες προσπάθειες των δημοσιογράφων να της αποσπάσουν έστω λίγα λόγια, εκείνη ευχαρίστησε ευγενικά για το γεγονός ότι την περίμεναν στο αεροδρόμιο και περιορίστηκε να πει πως «θα τα πούμε όλα τις επόμενες μέρες».

Κλείσιμο
Η αποχώρηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου, μιας εκ των πιο δυναμικών παικτών του Survivor ανέτρεψε τις ισορροπίες στο παιχνίδι και υποχρέωσε σε αλλαγές την παραγωγή, αφού κάτι τέτοιο δεν είχε προβλεφθεί.

Σημειώνεται ότι λίγες ώρες νωρίτερα είχε επιστρέψει από τον Άγιο Δομίνικο ο Στέλιος Χανταμπάκης, αλλά οι δύο παίκτες επέλεξαν να μην επιστρέψουν μαζί.


















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης