Δέκα χρόνια στις μεγαλύτερες πασαρέλες ο «Χτύπα σαν άντρας»

Δέκα χρόνια στις μεγαλύτερες πασαρέλες ο «Χτύπα σαν άντρας»

«Τρώω καζούρα για την ατάκα» αποκάλυψε στο ΌΛΑ

Δέκα χρόνια στις μεγαλύτερες πασαρέλες ο «Χτύπα σαν άντρας»
Ο γοητευτικός άντρας που εμφανίζεται τα τελευταία δευτερόλεπτα του διαφημιστικού σποτ με πρωταγωνίστρια την Άντζελα Δημητρίου, βρέθηκε στο πλατό του «ΟΛΑ Πρώτη Φορά», το βράδυ της Δευτέρας.

Ο Γιώργος Καβακάκης, που ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελιγκ, μίλησε για τη συμμετοχή του στη διαφήμιση που έγινε viral
. «Έτυχε! Περάσαμε κάστινγκ σε όλη την Ελλάδα. Έτυχε και επέλεξαν εμένα», είπε ο Γιώργος Καβακάκης.

Κλείσιμο


Περίμενε ότι το σποτ θα προκαλούσε τέτοιο χαμό; «Δεν το περίμενα καθόλου. Δεν περίμενα να γίνει τόσος πολύς ντόρος. Η κυρία Δημητρίου είναι μία προσωπικότητα που πάντα διεγείρει. Τα φώτα είναι πάνω της. Είναι και οι  ατάκες που χρησιμοποίησαν για το σποτ αυτό!»,
απάντησε.

Πόσες φορές χρειάστηκε να γυριστεί η κοινή τους σκηνή; «Ήταν πολύ γρήγορο! Παρόλο που μπορεί όλοι να νομίζουν ότι μας πήρε ημέρες! Ήταν γρήγορο. Ήταν μία υπερπαραγωγή. Και η κυρία Δημητρίου ήταν πολύ καλή. Μου έκανε τρομερή εντύπωση ότι όλα τα τραγούδια τα ερμήνευσε live. Ήταν πολύ φιλική. Πολύ συνεργάσιμη με όλους», είπε.



Του έκανε κάποιο σχόλιο η λαίδη του ελληνικού τραγουδιού; «Μου είπε ότι από κοντά είμαι πιο ωραίος. Και ότι στην αρχή που της είχαν στείλει τις φωτογραφίες δεν της άρεσα. Αλλά όταν με είδε από κοντά, της άρεσα και όλα καλά», τόνισε ο Γιώργος Καβακάκης,

Στη διαφήμιση ποιος είναι ο ρόλος του; «Νομίζω ότι δίνω μία δεύτερη ευκαιρία; Κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω αν στο σποτ είμαι καλό παιδί ή όχι. Αλλά πήγα εκεί για να δώσω μία δεύτερη ευκαιρία και γι αυτό έμεινε έκπληκτη!», είπε το νεαρό μοντέλο.



Για την ατάκα «Χτύπα σαν άντρας» που ακούγεται στο σποτ και προκάλεσε αντιδράσεις, ο Γιώργος Καβακάκης, τόνισε: «Είναι ένα λογοπαίγνιο που το πήραν και το έφτασαν εκεί που το έφτασαν!». Και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι φαίνεται ξεκάθαρα στο διαφημιστικό ότι τσουγκρίζουμε το αβγό!»

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης χαρακτήρισε το σποτ ως «ευχάριστη νότα» στη δύσκολη καθημερινότητα που βιώνουμε: «Ειδικά για τους σημερινούς καιρούς που ζούμε, που ανοίγουμε την τηλεόραση και ακούμε μόνο δυσάρεστα πράγματα, πιστεύω ότι το σποτ είναι μία ευχάριστη νότα», τόνισε ο Γιώργος Καβακάκης.





Από τον Cavalli στην Άντζελα
Aισθάνεται ότι έχει τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του; «Δεν νομίζω! Νομίζω ότι η κυρία Δημητρίου έχει κλέψει την παράσταση! Δεν έχω καταλάβει κάτι! Εκτός από την καζούρα που τρώω για την ατάκα...Στο μαγαζί που έχω, ένα cocktail bar, βάζανε το σποτάκι και το ''Χτύπα σαν άντρας'' », είπε γελώντας.



Έχει κάνει και άλλες τηλεοπτικές διαφημίσεις; «Όχι στην Ελλάδα, στο εξωτερικό! Έχω κάνει μία παγκόσμια καμπάνια για άρωμα και γενικά για πολλά προϊόντα. Έχω δουλέψει με τον Roberto Cavalli...Tα τελευταία οχτώ χρόνια είναι που κάνω παγκόσμια καριέρα!»

«Με φώναζαν το ''βλέμμα του λύκου''»

Εχει κλάψει για μία γυναίκα; «Ναι έχω κλάψει!», αρκέστηκε να πει. Πιστεύει ότι έφταιγε; «Νομίζω ότι φταίτε μόνο εσείς οι γυναίκες! Κάνω πλάκα!», είπε.

Έχει δεχτεί ζήλια μέσα σε μία σχέση; «Ναι! Συμβαίνει! Ίσως είναι και η δουλειά μας έτσι και μπορεί να επηρεάζει!», τόνισε.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο Γιώργος  Καβακάκης, έδειξε και κάποιο από τα τατουάζ του. Στο χέρι του, έχει «χτυπήσει» έναν λύκο. «Είναι ένας λύκος. Είναι ένα παρατσούκλι που μου είχε βγάλει ο Μιχάλης Ασλάνης. Είχα πάρει μέρος σε κάποιες επιδείξεις του και μου είχε βγάλει το παρατσούκλι: ''Το βλέμμα του λύκου''».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης