Ο Ρέμος τραυματίστηκε σοβαρά στο μάτι σε σόου με Λιάγκα και Σκορδά

Ο Ρέμος τραυματίστηκε σοβαρά στο μάτι σε σόου με Λιάγκα και Σκορδά

Τι είπε πριν από λίγο ο γιατρός του - Άνοιξε «κανονάκι» με κονφετί και του μπήκε στο μάτι με αποτέλεσμα να σκιστεί ο κερατοειδής χιτώνας - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με φριχτούς πόνους

Ο Ρέμος τραυματίστηκε σοβαρά στο μάτι σε σόου με Λιάγκα και Σκορδά
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Αντώνης Ρέμος, μετά από σοβαρό τραυματισμό που είχε στο αριστερό του μάτι, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιάγκας στον «αέρα» του «Πρω1νού». Ο τραγουδιστής τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του γυρίσματος της εορταστικής εκπομπής της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα ενώ, όπως τόνισε, ο οικοδεσπότης του «Πρω1νού», το σοκ της τηλεοπτικής ομάδας και των καλεσμένων ήταν μεγάλο.

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, κατά λάθος άνοιξε «κανονάκι» με κονφετί που του μπήκε στο μάτι με αποτέλεσμα να σκιστεί ο κερατοειδής χιτώνας! Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με φριχτούς πόνους. Το πρωί βγήκε από το νοσοκομείο, αλλά σε λίγη ώρα θα χρειαστεί να ξαναπάει, σύμφωνα με πληροφορίες. 

«Εχθές γράψαμε το εορταστικό πρόγραμμα της Πρωτοχρονιάς. Δεν το γράψαμε τελικά, διεκόπη! Κάποια στιγμή το γύρισμα διεκόπη γιατί έγινε ένα ατύχημα, από αυτά που λες ότι θα γίνουν, μία φορά στα 15 εκατομμύρια! Τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο αριστερό του μάτι ο Αντώνης Ρέμος. Πήγε στο νοσοκομείο 5.00 με 5.30 τα ξημερώματα. Σήμερα το μεσημέρι, θα είμαστε σε θέση να ξέρουμε ότι δεν είναι κάτι μη αναστρέψιμο. Γιατί υπάρχει τέτοια πιθανότητα. Είναι πολύ σοβαρός τραυματισμός. Έχει πρηστεί το μάτι, έχει κοκκινίσει... Πιστεύω ότι θα είναι περαστικό.... Ήμασταν εδώ μέσα γύρω στα 200 άτομα εδώ μέσα και το σοκ ήταν μεγάλο. Θα πω αυτό που είπαν γιατροί: Αν ήταν τρία χιλιοστά πιο μέσα στο μάτι, θα είχε χάσει το μάτι του, την όραση του για πάντα»
Κλείσιμο
, είπε ο Γιώργος Λιάγκας.


Τι ανακοίνωσε ο γιατρός του τραγουδιστή 
Σύμφωνα με τον γιατρό του τραγουδιστή, ο Αντώνης Ρέμος μετά τον χθεσινό τραυματισμό του στο αριστερό του μάτι επανεξετάστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης σε γνωστή κλινική οφθαλμού στα νότια προάστια. 

Όπως αναφέρεται, ο τραγουδιστής τραυματίστηκε από τάπα κονφετί που εκτοξεύθηκε στο πρόσωπο του, ενώ σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν της διοίκησης, ο γνωστός τραγουδιστής είναι καλά στην υγεία του και σε δυο μέρες θα είναι απολύτως υγιής. Ωστόσο, παρουσιάζει τραύμα στον κερατοειδή και για το λόγο αυτό τοποθετήθηκε προσωρινός θεραπευτικός φακός επαφής με ι την επούλωση του τραύματος.


Εκπρόσωπος ιδιωτικής κλινικής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης