Ποιοι χαίρονται τα πιο διάσημα «αγγελάκια» της Vicroria's Secret;

Ποιοι χαίρονται τα πιο διάσημα «αγγελάκια» της Vicroria's Secret;

Γνωρίστε τους τυχερούς συντρόφους τους 

Ποιοι χαίρονται τα πιο διάσημα «αγγελάκια» της Vicroria's Secret;
Φόρεσαν τα πιο ακριβά και λαμπερά εσώρουχα του οίκου, έβαλαν με χάρη τα φτερά τους και περπάτησαν στην πιο διάσημη πασαρέλα του κόσμου. Τα «αγγελάκια» της Victoria's Secret, θεωρούνται η ελίτ του μόντελιγκ και όχι άδικα, καθώς πρόκειται για δίμετρες καλλονές με τέλειες αναλογίες. Μετά το επετειακό show του οίκου στη Νέα Υόρκη, τα μοντέλα ξεκουράστηκαν στην αγκαλιά των αγαπημένων τους. Πάμε να γνωρισουμε τους τυχερούς που τους έχουν κλέψει την καρδιά. 

Η Βραζιλιάνα καλλονή Alessandra Ambrosio είναι το κορίτσι του πολυεκατομμυριούχου Jamie Mazur από το 2008 και έχουν αποκτήσει και δυο παιδιά.

Κλείσιμο




Η Behati Prinsloo, γνώρισε τον frontman των Maroon 5, Adam Levine, μετά από το επετειακό show της Victoria's Secret το 2011, όπου έιχε πάει να τραγουδήσει. Το 2014 παντρεύτηκαν!





Η Candice Swanepoel είναι ζευγάρι με τον Βραζιλιάνο Hermann Nicoli, ο οποίος είναι επίσης μοντέλο. Γνωρίστηκαν στο Παρίσι και είναι μαζί σχεδόν 10 χρόνια. Μάλιστα τον Αύγουστο αρραβωνιάστηκαν. 





Η Lily Aldridge, ήταν το φετινό αγγελάκι που φόρεσε το πιο ακριβό στηθόδεσμο.  Εϊναι παντρεμένη από το 2011 με  τον τραγουδιστή των Kings Of Leon, Caleb Followill .





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης