Γιάννης Βαρδής: Οργή για τις φήμες περί θανάτου του πατέρα του

Γιάννης Βαρδής: Οργή για τις φήμες περί θανάτου του πατέρα του

Δείτε τι έγραψε στο twitter σε απάντηση όσων νωρίτερα είχαν δημοσιευτεί στο Διαδίκτυο

Γιάννης Βαρδής: Οργή για τις φήμες περί θανάτου του πατέρα του
Διαψεύδει ο γιος του Αντώνη Βαρδή, Γιάννης, ότι ο πατέρας του έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, όπως ανέφεραν ανυπόστατα δημοσιεύματα σε ορισμένες ιστοσελίδες και τα οποία έκαναν τον γύρο του Διαδικτύου.


Οργισμένος, ο Γιάννης Βαρδής σε ανάρτησή του στο twitter, έγραψε: «Ρε παιδια τι λετε??? μια χαρα ειναι ο πατερας μου», ενώ στη συνέχεια ανέφερε: «Κάποιος να μου βρει τον κύριο που έγραψε οτι έφυγε ο πατέρας μου. Να μαθω ποιος ήθελε να πάρει ακόμα και τώρα λάμψη απο έναν φωτεινό άνθρωπο».

Κλείσιμο

Λίγη ώρα αργότερα μάλιστα και ο Χάρης Βαρθακούρης ανέβασε το εξής μήνυμα στο facebook , δείχνοντας σε όλους την οργή του:

«Δεν μπορώ να καταλάβω ποιοι είναι αυτοί που παίζουν με τον πόνο του κόσμου, μα πάνω από όλα με τον πόνο της οικογένειας και των αγαπημένων του Αντώνη Βαρδή και γράφουν παντού ότι “έφυγε”. Πώς κάποιοι ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΟΥΝ το μεταδίδουν, αλλά και πώς άλλα sites, κανάλια, blogs, κτλ. το αναπαράγουν, επίσης χωρίς να το διασταυρώσουν, λες και το μετέδωσε πρώτα το BBC και το CNN!!!  ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ!!!! Η ανευθυνότητα, ο ερασιτεχνισμός, η κακοήθεια, και η απόλυτη βλακεία ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!!!! ΟΛΑ ΠΙΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ???»

Δείτε το μήνυμα του Χάρη Βαρθακούρη:



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης