Bild για Ρέμο: Ο τραγουδιστής που χλεύασε τον Σόιμπλε

Bild για Ρέμο: Ο τραγουδιστής που χλεύασε τον Σόιμπλε

Το δημοσίευμα σχολιάζει ότι προφανώς το «μίσος» για τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών αποτυπώνει το φόβο των φοροφυγάδων - «Χαίρε μεγάλε Αρτέμη Μάτσα. Πείτε κι άλλα υποκριτές», απαντά ο Aντ. Ρέμος μέσω Twitter

Bild για Ρέμο: Ο τραγουδιστής που χλεύασε τον Σόιμπλε
Με την φωτογραφία του Αντώνη Ρέμου δίπλα στον υπουργό Οικονομικών, Wolfgang Schäuble, η γερμανική εφημερίδα «Bild» μιλά για το πάρτι που έγινε το βράδυ της Κυριακής στο Nammos της Μυκόνου για πλούσιους και διάσημους, εκεί όπου ο υπουργός χλευάστηκε με τον πιο... άγευστο τρόπο! 

«Ο Έλληνας τραγουδιστής που χλεύασε τον Schäuble», γράφει χαρακτηριστικά στον τίτλο της η εφημερίδα. Μιλώντας για το νησί των Ανέμων που μαζεύει κάθε καλοκαίρι το jet - set, την ελιτ των Ελλήνων επωνύμων που έχουν πολλά χρήματα, ειρωνεύεται τη χλιδή του πάρτι που... απεικονίζει, όπως αναφέρει, τη δραματική οικονομική κατάσταση της χώρας. 

Ό,τι συνέβη εκείνη τη βραδιά είναι καταγεγραμμένο στο ρεπορτάζ. 1.500 επισκέπτες, οι σαμπάνιες με αριθμούς και κόστος (μέγιστη τιμή 25.000 ευρώ ανά φιάλη - 300 μπουκάλια) και τα λόγια του τραγουδιστή κατά γράμμα... 

«Το εκτροχιασμένο πλήθος ζητωκραύγαζε και γέλαγε σε σχόλιο του τραγουδιστή για την αναπηρία του υπουργού Οικονομικών, έπειτα από την απόπειρα δολοφονίας του το 1990».

Το δημοσίευμα σχολιάζει ότι προφανώς το μίσος προέρχεται από φόβο για τα περιουσιακά στοιχεία, και αυτό γιατί ο Σόιμπλε έχει ζητήσει επανειλημμένως η φοροδιαφυγή στην Ελλάδα να ελέγχεται καλύτερα. Αναφορά γίνεται και για όσα ειπώθηκαν για την γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ την οποία ο Αντώνης Ρέμος χαρακτήρισε ουκ ολίγες φορές «κου...λα».
Κλείσιμο

Τέλος, το δημοσίευμα καταλήγει χαρακτηρίζοντας την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας πιο δραματική από ποτέ.

H απάντηση του Ρέμου μέσω Twitter

«Χαίρε μεγάλε αρτέμη Μάτσα "οι γερρρρμανοί είναι φίλοι μας" ΠΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ !!!!»«Χαίρε μεγάλε αρτέμη Μάτσα "οι γερρρρμανοί είναι φίλοι μας" ΠΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ !!!!»...

Με αυτό το, γεμάτο οργή και ειρωνεία, «tweet» που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό, απάντησε ο Αντώνης Ρέμος στην κριτική που δέχθηκε, μετά τη διευκρινιστική του του ανακοίνωση για όσα έγιναν κατά τη συναυλία του στο «Nammos» της Μυκόνου, αλλά και για όσα είπε για τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

«Δεν πίνω σαμπάνιες, δεν ανοίγω σαμπάνιες, δεν χύνω σαμπάνιες και δεν πληρώνω σαμπάνιες. Αυτό το κάνουν άλλοι. Εγώ το μόνο που κάνω είναι να τραγουδώ και να προσπαθώ να διασκεδάζω τον κόσμο. Και προσπαθώ να το κάνω καλά. Γι' αυτό και μόνο μπορώ να απολογηθώ. Για όλα τα άλλα, το κάνουν οι άλλοι. Ούτε θέλω, ούτε πρέπει, ούτε είναι η δουλειά μου να απολογηθώ» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Αντώνης Ρέμος.
 
Και συνεχίζει: «Όσον αφορά στο χιούμορ με τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, είναι χιούμορ. Χιούμορ που εκφράζεται πολλές φορές στην υπερβολή, αλλά χιούμορ. Το χιούμορ του μέσου Έλληνα! Σε αυτούς ανήκω και εγώ και με αυτόν τον τρόπο αντιδράμε στη σκληρή, σημερινή πραγματικότητα στην οποία μας έχουν επιβάλει να ζούμε».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης