Αντώνης Ρέμος: «Χαίρε μεγάλε Αρτέμη Μάτσα»

Αντώνης Ρέμος: «Χαίρε μεγάλε Αρτέμη Μάτσα»

Οργή  του δημοφιλούς τραγουδιστή  για την κριτική που δέχθηκε: «Πείτε κι άλλα υποκριτές» έγραψε στο twitter.

Αντώνης Ρέμος: «Χαίρε μεγάλε Αρτέμη Μάτσα»
«Χαίρε μεγάλε αρτέμη Μάτσα "οι γερρρρμανοί είναι φίλοι μας" ΠΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ !!!!»...

Με αυτό το, γεμάτο οργή και ειρωνεία, «tweet» που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό, απάντησε ο Αντώνης Ρέμος στην κριτική που δέχθηκε, μετά τη διευκρινιστική του του ανακοίνωση για όσα έγιναν κατά τη συναυλία του στο «Nammos» της Μυκόνου, αλλά και για όσα είπε για τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται ότι, με την επίσημη ανακοίνωσή του, ο δημοφιλής τραγουδιστής πήρε θέση τόσο για όσα ακούστηκαν σχετικά με τις σαμπάνιες που ανοίχτηκαν στο πάρτι, αλλά και για την αναφορά που έκανε στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών.

«Δεν πίνω σαμπάνιες, δεν ανοίγω σαμπάνιες, δεν χύνω σαμπάνιες και δεν πληρώνω σαμπάνιες. Αυτό το κάνουν άλλοι. Εγώ το μόνο που κάνω είναι να τραγουδώ και να προσπαθώ να διασκεδάζω τον κόσμο. Και προσπαθώ να το κάνω καλά. Γι' αυτό και μόνο μπορώ να απολογηθώ. Για όλα τα άλλα, το κάνουν οι άλλοι. Ούτε θέλω, ούτε πρέπει, ούτε είναι η δουλειά μου να απολογηθώ» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Αντώνης Ρέμος.
 
Και συνεχίζει: «Όσον αφορά στο χιούμορ με τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, είναι χιούμορ. Χιούμορ που εκφράζεται πολλές φορές στην υπερβολή, αλλά χιούμορ. Το χιούμορ του μέσου Έλληνα! Σε αυτούς ανήκω και εγώ και με αυτόν τον τρόπο αντιδράμε στη σκληρή, σημερινή πραγματικότητα στην οποία μας έχουν επιβάλει να ζούμε».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης