Το μοντέλο και ο τραγουδιστής είναι σε σχέση τον τελευταίο χρόνο κι αν και στην αρχή, προσπάθησαν να την προστατεύσουν από τα φώτα της δημοσιότητας, τελικά δεν τα κατάφεραν.
Πλέον, ζουν τον έρωτά τους χωρίς να κρύβονται, όμως φροντίζουν και πάλι να διατηρούν χαμηλό προφίλ. Αν και είναι και οι δύο ενεργοί στα social media, δεν δημοσιεύουν τόσο συχνά σε αυτά κοινά τους στιγμιότυπα.
Αυτή τη φορά, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της από την επίσκεψή τους στην παραλία.
Σε αυτή, ποζάρει μόνη της, φορώντας γυαλιά ηλίου, κρατώντας όμως το χέρι του τραγουδιστή, που την χαϊδεύει στο πρόσωπο.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους