Η Ειρήνη Παπαδοπούλου κάνει διακοποπές στη Μύκονο και απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού μαζί με την παρέα της.
Η ίδια μάλιστα, το απόγευμα της Δευτέρας, 21 Αυγούστου, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της.
Η τραγουδίστρια φόρεσε ένα γαλάζιο μπικίνι σε πισίνα όπου βρισκόταν και πόζαρε στον φακό.
«Σκέφτομαι τα πόσα να κλείσω αύριο;; Oι άνθρωποι είναι τελικά σαν το σταφύλι… Οι καλοί γίνονται κρασί.. Οι κακοί γίνονται ξύδι.. εεε;;;», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.
Επίσης, η τραγουδίστρια μοιράστηκε και ορισμένα βίντεο όπου φαίνεται να τραγουδάει καραόκε.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους