Βασίλης Μπισμπίκης - Μιλάει για πρώτη φορά για την σχέση του με τη Βανδή: «Παίρνω πολλή αγάπη, είναι αμοιβαίο»

Βασίλης Μπισμπίκης - Μιλάει για πρώτη φορά για την σχέση του με τη Βανδή: «Παίρνω πολλή αγάπη, είναι αμοιβαίο»

«Όταν βγαίνω με τη Δέσποινα, είμαι 100% ελεύθερος, δε με νοιάζει τίποτα» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός

mpismpikis5454
Μετά από κάποιους μήνες μαζί και πολλές κοινές εμφανίσεις, ο Βασίλης Μπισμπίκης μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» ο καταξιωμένος ηθοποιός που πρωταγωνιστεί αυτό το διάστημα στη σειρά «Κομάντα και Δράκοι» του MEGA αναφέρθηκε στη σχέση του και δήλωσε ευτυχισμένος.

Αρχικά, αναφέρθηκε στο θέμα της αναγνωρισιμότητας και το κατά πόσο αυτό τον επηρεάζει και στην προσωπική του ζωή.

«Γελάω με την πορεία της ζωής μου, έχει μία τρομερή αντίφαση όλο αυτό. Δημοφιλία, αναγνωρισιμότητα, θέατρα. Έχει μια γοητεία. Κατέρρευσα, όταν δεν είχα την αποδοχή που ήθελα», δήλωσε αρχικά ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον του κόσμου, αλλά και του Τύπου για την σχέση του με τη γνωστή τραγουδίστρια.

«Κάποιες στιγμές μπορεί να με εκνευρίσει το "εμμονικό" από κάποιους ανθρώπους ή όταν γίνεται χυδαίο, από δημοσιογράφους. Κλέβουν την ιδιωτική σου ζωή για να την πουλήσουν για 100 ευρώ. Κάποιοι είναι οκ, αλλά κάποιοι κατά τη γνώμη μου το κάνουν χυδαία. Δεν μπορώ να μην εκνευρίζομαι για αυτό. Εντάξει θα περάσει κάποια στιγμή, έτσι ελπίζω», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgk8tr1e036p-se)

Κλείσιμο
Τέλος, αναφέρθηκε στις κοινές του εμφανίσεις με τη Δέσποινα Βανδή. Όπως εξήγησε, ακόμα και με τους παπαράτσι, ο ίδιος νιώθει την απόλυτη ελευθερία δίπλα στην αγαπημένη του.

«Ζητάω την αγάπη από τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου. Ζω μέσα στην αγάπη δεν γίνεται αλλιώς. Έχω αγάπη, είμαι καλά. Όταν βγαίνω με τη Δέσποινα, είμαι 100% ελεύθερος. Δε με ενδιαφέρει αν έχει παπαράτσι και δε γίνεται κι αλλιώς. Δεν κρύβομαι, δε με ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι. Αν βγω έξω, θα βγω να διασκεδάσω και να κάνω αυτό που θέλω. Είναι πολύ ωραία αυτή η φάση της ζωής μου, είμαι ευτυχισμένος. Παίρνω πολλή αγάπη από εκείνη και είναι αμοιβαίο».

Όσο για τα μέρη, όπου έχουν κυκλοφορήσει μαζί και έχουν συζητηθεί, όπως το κουτούκι στα Εξάρχεια, ο Βασίλης Μπισμπίκης είπε: «Δεν έχω θέμα ούτε με τα Εξάρχεια, ούτε με τη Βούλα. Μια χαρά είναι, έχει και θάλασσα, κάνω εκδρομή. Όταν πέφτουν πολλές κάμερες νιώθω αμηχανία».



Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε το αισθησιακό lap dance που χάρισε Νεοϋορκέζα αστυνομικός στον υπαρχηγό της και... τον έκαψε!

Η επάνοδος των lockdown στην Ευρώπη και τα μέτρα ενόψει Χριστουγέννων λόγω της Όμικρον

Νεκρός ηλικιωμένος άνδρας σε πυρκαγιά σε διαμέρισμα στο Νέο Ηράκλειο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης