Στις φήμες που εξακολουθούν εδώ και χρόνια ότι ο Χιου Τζάκμαν είναι γκέι θέλησε να απαντήσει η Ντέμπορα Λι Φέρνες, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Anh's Brush with Fame» στην αυστραλιανή τηλεόραση.
Η 64χρονη Αυστραλή ηθοποιός που είναι παντρεμένη από το 1996 με τον Χιου Τζάκμαν, σχολίασε μεταξύ άλλων: «Σε αυτά τα περιοδικά είναι όλα βγαλμένα από το μυαλό τους». Και πρόσθεσε: «Ο Χιου ‘’είναι ‘’γκέι εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Κι εγώ ‘’ήμουν’’ γκέι όταν έπαιξα στην ταινία ‘‘Shame’’ (το 1988). Σοκαρίστηκαν όταν παντρεύτηκα. Είναι όλο ένα λάθος. Είναι σαν να λέει κάποιος στον Έλτον Τζον ότι είναι στρέιτ. Είμαι σίγουρη πως θα θύμωνε. Δεν είναι στρέιτ. Και στην τελική, τι συζητάμε; Αν είναι χορτοφάγος; Αν είναι ομοφυλόφιλος;».
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους