Τραγωδία στο Μαρκόπουλο: Κηδεύτηκαν μαζί μάνα και κόρη

Τραγωδία στο Μαρκόπουλο: Κηδεύτηκαν μαζί μάνα και κόρη

Τραγική φιγούρα ο άτυχος πατέρας και σύζυγος, που έχασε μέσα σε μια στιγμή τα δύο του αγαπημένα πρόσωπα

Τραγωδία στο Μαρκόπουλο: Κηδεύτηκαν μαζί μάνα και κόρη
Ο επίλογος της τραγωδίας στο Μαρκόπουλο γράφτηκε σήμερα το μεσημέρι στο νεκροταφείο της περιοχής, όπου η 17χρονη Μαρίνα κηδεύτηκε μαζί με την μητέρα της, η οποία της στέρησε τόσο άδικα τη ζωή το περασμένο Σάββατο!

Τραγική φιγούρα ήταν ο άτυχος πατέρας και σύζυγος, που έχασε μέσα σε μια στιγμή τα δύο του αγαπημένα πρόσωπα! 

Παρόντες εκατοντάδες φίλοι, συμμαθητές και καθηγητές της Μαρίνας είπαν το «τελευταίο αντίο», ενώ συγκλονιστική ήταν η εικόνα της μάνας και της κόρης μέσα σε δύο φέρετρα, να κείτονται δίπλα-δίπλα.
Κλείσιμο

Με δάκρυα στα μάτια, ο τραγικός πατέρας στεκόταν και τις κοίταζε, δίχως να μπορεί να πιστέψει το κακό που τον βρήκε.



Το χρονικό της τραγωδίας

Οι εμμονές της 51χρονης Ασπασίας για τον θάνατο και πως δεν θα ζούσε αρκετά για να φροντίζει τη μονάκριβη κόρη της ήταν εκείνες που όπλισαν το χέρι της και σκότωσε το ίδιο της παιδί και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σήμερα, στις τρεις το μεσημέρι στο νεκροταφείο Μαρκόπουλου γράφεται ο επίλογος στην οικογενειακή τραγωδία που συγκλονίζει από το Σάββατο όλη την Ελλάδα.

Ο άτυχος πατέρας και σύζυγος αποφάσισε λίγες ώρες πριν κηδέψει τη λατρεμένη του κόρη και τη σύζυγό του να εγκαταλείψει το σπίτι στο οποίο έζησε τις πιο φρικαλέες στιγμές της ζωής του. Δεν πίστευε ποτέ, αν και είχε δει κάποια σημάδια, πως η γυναίκα του θα έσφαζε με μαχαίρι τη μονάκριβη κόρη τους, που λάτρευε τόσο πολύ.





Ο 53χρονος πατέρας -στέλεχος μεγάλης ταξιδιωτικής εταιρείας- είχε κλειδωθεί το Σάββατο από τη σύζυγό του στο λεβητοστάσιο και την άκουγε να δολοφονεί την κόρη τους και στη συνέχεια να αυτοκτονεί μην μπορώντας να κάνει τίποτα για να αποτρέψει το κακό. Η άγρια δολοφονία και αυτοκτονία αποκαλύφθηκε όταν ο πατέρας κατάφερε να βγει από το υπόγειο και να ειδοποιήσει τις Αρχές.
 
Η 51χρονη Ασπασία, πρώην αεροσυνοδός της Ολυμπιακής αεροπορίας, ζούσε μόνο για τη Μαρίνα της. Η εγκυμοσύνη της και η γέννηση της κόρης της ήταν η αφορμή να βάλει τέλος στην αξιοζήλευτη καριέρα της. 

Οι εμμονές όμως που τις δημιουργήθηκαν αργότερα φοβούμενη πως δεν θα ζήσει αρκετά για να μεγαλώσει την κόρη της είχε δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στην οικογενειακή ζωή τόσο της ίδιας, όσο και της κόρης της και του συζύγου της.



Η Ασπασία είχε επισκεφθεί στο παρελθόν δύο φορές ψυχολόγο για να μπορέσει να καταπολεμήσει τις εμμονές της. Φοβόταν ότι ο θάνατος πλησιάζει για την ίδια και τον άντρα της κι ότι η μονάκριβη κόρη τους θα έμενε μόνη κι απροστάτευτη. Η Μαρίνα δεν μιλούσε σε κανέναν για το οικογενειακό δράμα. Το ίδιο και ο πατέρας που δεν περίμενε ποτέ πως οι αρρωστημένες εμμονές της συζύγου του θα την οδηγούσαν να γίνει παιδοκτόνος και αυτόχειρας μαζί.

«Είχε εμμονή ότι έπασχε από καρκίνο στα ούλα και ότι είχαν γίνει μεταστάσεις. Έδειχνε να πιστεύει ότι το τέλος της ζωής της ήταν κοντά και μάλιστα φάνηκε να φοβάται ότι θα υποφέρει από φρικτούς πόνους. Και για τον σύζυγό της, έλεγε ότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας: ότι έπασχε από πολύ σοβαρή καρδιοπάθεια που δεν θα του επέτρεπε να ζήσει για πολύ» δηλώνει ο οδοντίατρος που τον είχε επισκεφθεί λίγο καιρό πριν το έγκλημα, η Ασπασία.








Δείτε βίντεο: Τραγικός επίλογος - Κηδεύτηκαν μαζί μάνα και κόρη

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης