Νέο σοκ: «Δεν τα θέλω τα παιδιά μου, να τα πάτε σε Ίδρυμα» φωνάζει στην Ασφάλεια Πάτρας η μάνα

Νέο σοκ: «Δεν τα θέλω τα παιδιά μου, να τα πάτε σε Ίδρυμα» φωνάζει στην Ασφάλεια Πάτρας η μάνα

Χωρίς τέλος το δράμα των τριών κοριτσιών - Κλαίγοντας ζητά να πάρει τα παιδιά του ο 26χρονος πατέρας τους

Νέο σοκ: «Δεν τα θέλω τα παιδιά μου, να τα πάτε σε Ίδρυμα» φωνάζει στην Ασφάλεια Πάτρας η μάνα
Χωρίς τέλος φαίνεται ότι είναι το δράμα των δύο νηπίων και του μωρού που βρέθηκαν πριν από τρεις ημέρες να περιφέρονται στους δρόμους της Πάτρας. Η 20χρονη μάνα τους, που πείσθηκε και παραδόθηκε πριν από λίγη ώρα στην Ασφάλεια της Πάτρας, τώρα φωνάζει ότι δεν θέλει τα παιδιά της. Σχεδόν ουρλιάζοντας προς τους αστυνομικούς, έκανε σαφές ότι δεν θέλει να βρίσκεται κοντά στα μωρά της, δεν τα θέλει και επαναλαμβάνει «δώστε τα σε 'Ιδρυμα, δώστε τα για υιοθεσία».

Την ίδια ώρα, σε απόγνωση φαίνεται ότι βρίσκεται ο πατέρας των παιδιών που παραμένει κρατούμενος για παράνομη είσοδο στη χώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, κλαίει και παρακαλεί να πάρει εκείνος πίσω τα παιδιά του.

Κλείσιμο



Νωρίτερα, και μετά από επίμονες προσπάθειες του διοικητή της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αχαϊας, η νεαρή γυναίκα είχε πεισθεί να πάει στο τμήμα για να ρίξει φως στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 20χρονη Ρομά με καταγωγή από την Αλβανία, η οποία βρίσκεται στον καταυλισμό Ασπροπύργου, συμφώνησε να μεταβεί στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Πατρών, παρότι είχε αρνηθεί αρχικά να το κάνει επειδή φοβόταν μήπως μπλέξει επειδή δεν έχει χαρτιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παραπάνω εξέλιξη συνέπεσε με την εντολή που έδωσε νωρίτερα ο Άρειος Πάγος να διεξαχθεί κατεπείγουσα έρευνα  για το θέμα των εγκαταλελειμμένων ανηλίκων. Η εντολή του Αρείου Πάγου παρελήφθη ήδη από τον Εισαγγελέα Πατρών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης