Έβρος: Ληστεία εξιχνιάστηκε μετά από πεντέμισι χρόνια!

Έβρος: Ληστεία εξιχνιάστηκε μετά από πεντέμισι χρόνια!

Ένας 29χρονος άνδρας βουλγαρικής καταγωγής επιτέθηκε μαζί με άλλους δύο -άγνωστους μέχρι στιγμής- συνεργούς του επιτέθηκαν σε ηλικιωμένο ζευγάρι όπου και το λήστεψαν
,

Έβρος: Ληστεία εξιχνιάστηκε μετά από πεντέμισι χρόνια!
Με ρυθμούς... χελώνας έγινε η έρευνα για την εξιχνίαση της ληστείας σε βάρος ενός ζευγαριού ηλικιωμένων, που είχε γίνει στις 10 Μαΐου του 2011 σε ένα χωριό του Έβρου! Έστω και αργά, όμως, βρέθηκε η άκρη του νήματος που οδήγησε στην ταυτοποίηση ενός σεσημασμένου Βούλγαρου κακοποιού.

Ο 29χρονος αλλοδαπός είχε στήσει ενέδρα μαζί με άλλους δύο -άγνωστους μέχρι στιγμής- συνεργούς του έξω από το σπίτι των ηλικιωμένων. Όταν είδαν τον 87χρονο άνδρα να βγαίνει, του επιτέθηκαν, τον χτύπησαν και τον έσυραν στο εσωτερικό όπου τον κράτησαν ακίνητο μαζί με τη συνομήλικη σύζυγό του με την απειλή μαχαιριού και άρχισαν να ψάχνουν όλα τα δωμάτια. Οι δράστες άρπαξαν 230 ευρώ, δυο χρυσές λίρες, πέντε χρυσά φλουριά, διάφορα κοσμήματα, ένα κινητό και διάφορα έγγραφα και έσπευσαν να εξαφανιστούν. 

Από τότε, η ληστεία παρέμενε ανεξιχνίαστη, ώσπου ταυτοποιήθηκε ο 29χρονος Βούλγαρος που είχε απασχολήσει και παλιότερα τις αρχές για κλοπές και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και ληστεία, που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης. Οι έρευνες για την ταυτοποίηση των δυο συνεργών του συνεχίζονται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης