Νεαροί ξάφρισαν έξι καταστήματα στη Χερσόνησο

Νεαροί ξάφρισαν έξι καταστήματα στη Χερσόνησο

Μια βροχή από... νομίσματα διαφόρων χωρών είδαν οι αστυνομικοί του Τ.Α.Ε. να εκσφενδονίζεται από το μοτοποδήλατο που οδηγούσε ένας 17χρονος Έλληνας

Νεαροί ξάφρισαν έξι καταστήματα στη Χερσόνησο
Μια βροχή από... νομίσματα διαφόρων χωρών είδαν οι αστυνομικοί του Τ.Α.Ε. να εκσφενδονίζεται από το μοτοποδήλατο που οδηγούσε ένας 17χρονος Έλληνας, όταν του έκαναν σήμα να σταματήσει γι έλεγχο σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, με αποτέλεσμα να τον ακινητοποιήσουν και να τον οδηγήσουν στο τοπικό τμήμα!

Όπως αποδείχθηκε, ήταν χρήματα που προέρχονταν από τουλάχιστον έξι διαρρήξεις σε καταστήματα της περιοχής, τις οποίες ο ανήλικος είχε διαπράξει από τον περασμένο Μάρτιο μαζί με έναν 19χρονο Αλβανό συνεργό του. Ο αλλοδαπός συνελήφθη λίγο αργότερα και οδηγήθηκαν μαζί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, που τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές, κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων, καθώς στα σπίτια τους κατασχέθηκαν έξι συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, ένας τρίφτης, ένα μαχαίρι τύπου «πεταλούδα» μήκους 25 εκατοστών και τρία σφυριά ειδικά για την θραύση υαλοπινάκων.

*** Ένα ποδήλατο που διατίθετο προς πώληση στο εμπορικό κατάστημα ενός 54χρονου στο Βόλο αποπειράθηκε να κλέψει μια 23χρονη Βουλγάρα, αλλά ο ιδιοκτήτης την αντιλήφθηκε και τράπηκε σε φυγή. Μετά από 17 ημέρες, η απόπειρα κλοπής εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της 23χρονης, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης