Απεργία σε μετρό, τραμ και ηλεκτρικό Παρασκευή και Σάββατο

Απεργία σε μετρό, τραμ και ηλεκτρικό Παρασκευή και Σάββατο

Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στην κατάθεση του ασφαλιστικού και φορολογικού νομοσχεδίου της κυβέρνησης - Στάσεις εργασίας των λεωφορείων την Κυριακή

Απεργία σε μετρό, τραμ και ηλεκτρικό Παρασκευή και Σάββατο
Χωρίς μετρό θα μείνει αύριο Παρασκευή και μεθαύριο Σάββατο η Αθήνα, καθώς το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας (ΣΕΛΜΑ) προκήρυξε 48ωρη απεργία εν όψει της ψήφισης του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό και το φορολογικό στη Βουλή.

Λίγη ώρα αργότερα, 48ωρη απεργία για τις ίδιες μέρες ανακοίνωσαν οι εργαζόμενοι τόσο στον ηλεκτρικό, όσο και στα τραμ, αντιδρώντας επίσης στο ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Οι οδηγοί και οι υπάλληλοι στα λεωφορεία έχουν ανακοινώσει στάσεις εργασίας για την Κυριακή, από την έναρξη της πρωινής βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ, έως τη λήξη της βάρδιας.

Εκτός από τους εργαζόμενους στο Μέσα Μεταφοράς, απεργιακές κινητοποιήσεις έχουν ανακοινώσει η ΠΝΟ, καθηλώνοντας τα καράβια στα λιμάνια μέχρι την Τρίτη, η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, καθώς και η ΠΟΕΣΥ, αντιδρώντας στο νομοσχέδιο που παρουσιάζει η κυβέρνηση στη Βουλή, στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης