Απέλυσαν τον διοικητή του «Ελπίς», ενώ βρισκόταν στις ΗΠΑ!

Απέλυσαν τον διοικητή του «Ελπίς», ενώ βρισκόταν στις ΗΠΑ!

Βρισκόταν σε ταξίδι για να συγκεντρώσει χρήματα για το νοσοκομείο - Είχε προηγηθεί «συνέντευξη διάρκειας 2,5 λεπτών και κρίθηκε ανεπαρκής - Mιλά για το έργο του στο protothema.gr

Απέλυσαν τον διοικητή του «Ελπίς», ενώ βρισκόταν στις ΗΠΑ!
Ο διοικητής του «Ελπίς» ενημερώθηκε για την αποπομπή του από το νοσοκομείο, ενώ βρισκόταν στις ΗΠΑ με σκοπό να συγκεντρώσει δωρεές για να αγοράσει μηχανήματα που έχουν ανάγκη οι κλινικές του. 

Όντας απολύτως αποδεκτός για το έργο του στο «Ελπίς» ο Θόδωρος Γιάνναρος είχε μάλιστα πολύ πρόσφατα βραβευτεί στην Καλιφόρνια για το έργο του, ενώ η όλη διαδικασία αποπομπής δρομολογήθηκε μετά από την περιβόητη συνέντευξη στην αξιολόγηση που εισήγαγε η κυβέρνηση και η οποία στην περίπτωσή του, κράτησε μόλις 2,5 λεπτά! 

Ο κύριος Γιάνναρος εξηγεί πως εκείνη την ημέρα συνέχισε κανονικά τα προγραμματισμένα του ραντεβού για το νοσοκομείο και λέει στην Καθημερινή: «
Δεν το περίμενα. Δεν ανήκω κομματικά πουθενά, αλλά ούτε το ΠΑΣΟΚ, ούτε η Νέα Δημοκρατία με είχαν αγγίξει. Προφανώς αυτό που έκανα ήταν ό,τι ο κόσμος ζητούσε. Ειδικά ο ΣΥΡΙΖΑ πίστευα ότι θα το σεβόταν. Τους περισσότερους μετανάστες της "Υπατίας" εμείς τους είχαμε περιθάλψει, όχι για να ευλογήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά γιατί δεν μπορούσαμε να αφήσουμε έτσι αυτούς τους ανθρώπους
Κλείσιμο
». 

«
Στην Επιτροπή Αξιολόγησης με κράτησαν ούτε για 2,5 λεπτά. Μπήκα και βγήκα. Με ρώτησαν ποια είναι η ποσοστιαία σχέση της μισθοδοσίας, των αναλώσιμων και των φαρμάκων με τον προϋπολογισμό και τέλος. Τους είπα ότι αυτά μπορεί να τα βρει κάποιος και στα στοιχεία του νοσοκομείου», περιγράφει την εμπειρία του από την διαδικασία. 

Μιλώντας στο protothema.gr ο κύριος Γιάνναρος εξηγεί το έργο του, όσο διάστημα ήταν διοικητής: «Παρέδωσα τρεις μονάδες στο Ελπίς, νέα καρδιολογική κλινική, νέο αιμοδυναμικό εργαστήριο, νέα καρδιολογική εντατική». Εργάστηκε σκληρά για να συγκεντρώσει δωρεές και να προχωρήσει τα απαραίτητα για το νοσοκομείο έργα και προμήθειες και απαριθμεί: 
«-Όλα τα μηχανήματα για το γαστρεντερολογικό από τους συμφοιτητές μου από την Γερμανία
-Πολλούς τόνους υγειονομικού υλικού από Αυστρία, τα τελευταία τέσσερα χρόνια από την οργάνωσή μου Griechenlandhilfe, για το Ελπίς. 
-Το νέο, υπερσύγχρονο C-arm για αγγειοπλαστικές στο Καρδιολογικό
».

«Φέρνω τώρα από το Λος άντζελες ένα χειρουργικό Laser για την οφθαλμολογική κλινική, ένα χειρουργικό Laser για την ΩPΛ κλινική και τρισδιάστατους υπέρηχους για την καρδιολογική κλινική. Ο ίδιος, έχω δωρίσει στο νοσοκομείο, εις μνήμην του γιου μου, αρκετά πραγματάκια. Κινώ τώρα τις διαδικασίες για να φέρω έναν αξονικό τομογράφο 640 τομών, που θεωρείται κορυφαίος στον κόσμο και κάνει τα πάντα» συνεχίζει ο κύριος Γιάνναρος να παραθέτει τα «μετρήσιμα» μόνο επιτεύγματά του όσο καιρό ήταν στην διοίκηση του νοσοκομείου και καταλήγει: «Θέλω να πω πως αυτές οι επαφές θα συνεχίσουν να μαζεύουν χρήματα για το Ελπίς και η βοήθεια θα συνεχιστεί και στο μέλλον... Δημιουργήθηκαν δεσμοί αίματος. Για όλα αυτά έχουμε τιμηθεί σχεδόν από το σύνολο των ΜΜΕ στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης