Έσπειραν πανικό - Ο κόσμος τρέχει στα ΑΤΜ!

Έσπειραν πανικό - Ο κόσμος τρέχει στα ΑΤΜ!

Ουρές σε όλη την Ελλάδα, έξω από τα μηχανήματα για ανάληψη μετρητών, μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού - H Alpha Bank διέκοψε τις συναλλαγές μέσω του web banking μέχρι και την Κυριακή-Ουρές και στα Βενζινάδικα 

Έσπειραν πανικό - Ο κόσμος τρέχει στα ΑΤΜ!
Ο απόλυτος πανικός επικράτησε στα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης όλης της χώρας. Ο κόσμος στην είδηση δημοψηφίσματος και ελάχιστα λεπτά μετά την επίσημη ανακοίνωσή του από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, συρρέει πανικόβλητος στα ΑΤΜ.

Υπό τον φόβο ότι οι τράπεζες θα κλείσουν και θα ξεμείνει η χώρα από ρευστό, οι πολίτες άρχισαν να τρέχουν στα πλησιέστερα ΑΤΜ και να σηκώνουν το μέγιστο ποσό που επιτρέπει η εκάστοτε τράπεζα. Με τον ρυθμό που γίνονται οι αναλήψεις φαίνεται πως πολύ σύντομα τα ΑΤΜ θα έχουν στερεύσει.

Κλείσιμο


"Θα σηκώσω όσα μου επιτρέπει η τράπεζα. Δε χαίρομαι με την απόφαση Τσίπρα. Όλοι οι πολιτικοί φταίνε που μας έχουν φέρει σε αυτή την κατάσταση. Ποιος λαός να αποφασίσει όταν τον έχουν φτάσει εδώ που τον έχουν φτάσει;", λέει στο protothema.gr πολίτης που μαζί με τη σύζυγό του έσπευσαν να σηκώσουν χρήματα, φοβούμενοι μήπως γίνει και στην Ελλάδα ό,τι και στην Κύπρο.



Πανικός και στα ΑΤΜ της περιφέρειας 

Μεγάλες ουρές δημιουργήθηκαν όχι μόνο στην Αθήνα αλλά και στις μεγάλες περιφερειακές πόλεις. Όπως δείχνει φωτογραφία που μας στάλθηκε από τα Τρίκαλα ο πανικός είναι διάχυτος ενώ ανάλογη είναι η εικόνα και σε Λάρισα, Πελοπόννησο και άλλες περιοχές.











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης