Έμενε δίπλα στο νοσοκομείο, αλλά το ασθενοφόρο έκανε μία ώρα για να τον παραλάβει!

Έμενε δίπλα στο νοσοκομείο, αλλά το ασθενοφόρο έκανε μία ώρα για να τον παραλάβει!

Ένας 72χρονος έχασε τη μάχη για τη ζωή μετά από εγκεφαλικό στη νότια Ουαλία- Το σπίτι του είναι δίπλα στο νοσοκομείο, αλλά το ασθενοφόρο έκανε μία ώρα για να παραλάβει τον ασθενή

Έμενε δίπλα στο νοσοκομείο, αλλά το ασθενοφόρο έκανε μία ώρα για να τον παραλάβει!
Η 57χρονη Karen Byer, είναι έξαλλη με το νοσοκομείο της πόλης Llanelli, στη νότια Ουαλία, το οποίο βρίσκεται μόλις 500 μέτρα από το σπίτι της. Τον περασμένο Μάιο ο 72χρονος σύζυγός της Trevor, συνταξιούχος αστυνομικός, υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και η σύζυγός του κάλεσε ασθενοφόρο.

Το ασθενοφόρο έκανε μία ώρα για να φθάσει και η γυναίκα δήλωσε ότι έβλεπε τον σύζυγό της να υποφέρει, ανήμπορη να του προσφέρει βοήθεια. Τελικά, το ασθενοφόρο έφθασε μετά από μία ώρα και μετέφερε τον άτυχο 72χρονο στο νοσοκομείο Prince Phillip Hospital, όπου πέθανε δύο ημέρες αργότερα.

Κλείσιμο


Η χήρα τονίζει ότι το προσωπικό του ασθενοφόρου της είπε ότι λυπάται για την καθυστέρηση, αλλά είχαν «πολλή δουλειά»! Η ίδια δηλώνει ότι πέρα από τη θλίψη για τον χαμό του συζύγου της, το γεγονός ότι το νοσοκομείο έκανε τέσσερις μήνες να  απαντήσει στην καταγγελία της για την καθυστέρηση του ασθενοφόρου, κάνει την κατάστασή της ακόμα χειρότερη.

Εκπρόσωπος του νοσοκομείου δήλωσε ότι καθυστέρησαν να απαντήσουν στην καταγγελία της Karen Byer, επειδή το περιστατικό ήταν σοβαρό και η διερεύνησή του, χρειαζόταν χρόνο. Ο ίδιος υποστήριξε ότι η έρευνα που διεξήγαγε το νοσοκομείο ήταν εμπεριστατωμένη και όλες οι πιθανότητες για τα αίτια της καθυστέρησης του ασθενοφόρου έχουν εξεταστεί λεπτομερώς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης