Στεφ Κάρι για Τραμπ: Είναι μαλ...ας!

Στεφ Κάρι για Τραμπ: Είναι μαλ...ας!

Ο Στεφ Κάρι δεν δίστασε να κρατήσει αποστάσεις από τον ισχυρό άνδρα της αθλητικής εταιρείας που τον χρυσοπληρώνει και ο οποίος είναι υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ

Στεφ Κάρι για Τραμπ: Είναι μαλ...ας!
Τον ξέραμε σαν σπουδαίο παίκτη, αλλά ο Στεφ Κάρι αποδεικνύεται και ένας πολίτης που έχει το θάρρος της γνώμης του, ακόμη κι αν αυτή έρχεται σε κόντρα σε όσα πρεσβεύει ένας άνθρωπος που τον χρυσοπληρώνει. 

Ο Κέβιν Πλανκ, αφεντικό της εταιρείας Under Armour, με την οποία συνεργάζεται (έχοντας μάλιστα και ένα μερίδιο μετοχών) ο άσος των Γουόριορς, δήλωσε ανοιχτά πως είναι υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ λέγοντας πως είναι «asset» (μτφ: περιουσιακό στοιχείο) για τις ΗΠΑ. 

Κλείσιμο
Ο Στεφ Κάρι κράτησε τις αποστάσεις του από αυτό με πολύ έξυπνο τρόπο. «Συμφωνώ με τη λέξη asset, αν αφαιρέσεις το ‘et’ από την κατάληξη», δήλωσε ο περσινός MVP βρίζοντας… εμμέσως το νέο Αμερικανό πρόεδρο (το «ass» μεταφράζεται ελεύθερα ως μ@@@ας). 

Μάλιστα δεν έμεινε εκεί, δείχνοντας πως δεν έχει σε τίποτα ακόμη και να χωρίσει με την εταιρεία του αν δεν τον αντιπροσωπεύει ως άνθρωπο. «Είναι ο πρόεδρος και σίγουρα κάποιοι θα είναι υπέρ του. Όμως μιλάμε για αλλαγές και πράγματα που βοηθούν όλο τον κόσμο. Δεν θα πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο πώς θα βγάλουμε χρήματα πουλώντας παπούτσια. Δεν είναι αυτό προτεραιότητα για μένα. Για μένα δεν υπάρχει ποσό από το οποίο δεν θα απομακρυνόμουν αν δεν υπήρξε ταύτιση με τις αρχές μου», τόνισε.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης