Ρεκόρ ή ξεκούραση;

Ρεκόρ ή ξεκούραση;

Οι Ουόριορς έφτασαν τις 70 νίκες και «κλείδωσαν» την πρώτη θέση σε ολόκληρο το ΝΒΑ μετά τη νίκη τους με 112-101 επί των Σπερς

Ρεκόρ ή ξεκούραση;
Αμέσως μετά ο Στιβ Κερ ανακοίνωσε στον Τύπο πως θέλει να ξεκουράσει βασικούς παίκτες αφού εξασφάλισε τον πρώτο στόχο της χρονιάς, αλλά δεν θα το κάνει αν οι ίδιοι το αρνηθούν. Είτε γιατί δεν νιώθουν κούραση, είτε γιατί θέλουν να κυνηγήσουν το ρεκόρ τω 73 νικών που θα επιτευχθεί αν οι πρωταθλητές ολοκληρώσουν τη σεζόν με 3/3 νίκες.

«Θα το συζητήσουμε όλοι μαζί. Το αναβάλλαμε τόσο καιρό ώστε να φτάσουμε στο Νο1. Τώρα που το καταφέραμε κλίνω προς την απόφαση να ξεκουράσω κάποια παιδιά που το χρειάζονται. Αν όμως δεν νιώθουν κουρασμένοι ή θέλουν να πάνε για το ρεκόρ ή οτιδήποτε άλλο, τότε θα δούμε τι θα κάνουμε μέσα από τη συζήτηση που θα γίνει».

Κλείσιμο
Όταν τον ρώτησαν τι τον απασχολεί ακριβώς, ο πρωταθλητής κόουτς απάντησε: «Δεν είναι ότι φοβάμαι τους τραυματισμούς. Κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί και σε προπόνηση. Έχουμε όμως μπροστά μας back to back παιχνίδια. Θα παίξουμε τρία σε τέσσερα βράδια».

Συγκεκριμένα, οι «Πολεμιστές» θα παίξουν το Σάββατο στο Μέμφις με τους αποδεκατισμένους Γκρίζλις, την Κυριακή θα πάνε για το μεγάλο ματς με το Σαν Αντόνιο όπου θα έχουν την ευκαιρία να σταματήσουν το αήττητο εντός έδρας σερί των Σπερς (39-0) και την Τετάρτη κλείνουν πανηγυρικά την κανονική περίοδο ξανά με τους Γκρίζλις αλλά στο Όκλαντ.

Ακολουθούν τους Μπουλς, το 400αρι του Κάρι!

Θυμίζουμε πως οι Ουόριορς έγιναν μόλις η δεύτερη ομάδα στην ιστορία του ΝΒΑ μετά τους Μπουλς του Μάικ Τζόρνταν που έφτασαν το μαγικό αριθμό 70 νικών σε μία κανονική περίοδο! Στις Ηνωμένες Πολιτείες οι ειδικοί λένε πως έχουν το πολύ 20% πιθανότητες να φτάσουν τις 73 νίκες και άπαντες προβλέπουν πως θα φτάσουν τις 72, νικώντας δηλαδή δύο φορές τους Γκρίζλις.

Όσο για ένα άλλο μυθικό ρεκόρ που μπορεί να πετύχει ο Στεφ Κάρι, υπολείπεται 15 εύστοχων τρίποντων για να φτάσει τα 400!!! Ήδη βέβαια το ρεκόρ του είναι ασύλληπτο (385) αλλά άμα φτάσει τα 400 τότε θα μιλάμε για κάτι εξωπραγματικό που αν ο ίδιος δεν σπάσει, τότε κανείς άλλος δεν θα μπορέσει ποτέ να απειλήσει. Εκτός αν κατέβει κι άλλος… εξωγήινος στον πλανήτη ΝΒΑ.

Αν ο Κάρι δεν παίξει σε ένα από τα τρία παιχνίδια, τότε προβλέπουμε πως δεν θα τα καταφέρει. Εκτός αν βρεθεί στη «ζώνη του λυκόφωτος» σε κάποια από τα υπόλοιπα ματς και καλύψει το έδαφος αμέσως. Δύσκολο είναι νομίζετε για αυτόν;

Πηγή: eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης