«Δένει» και τον Γκάλο η ΑΕΚ

«Δένει» και τον Γκάλο η ΑΕΚ

Εκτός από το να παρακολουθήσουν διάφορους ποδοσφαιριστές, οι Μιλοβάνοβιτς και Ντε Μπαρτόλο θα συναντηθούν στην Πορτογαλία με τον μάνατζερ του Ροντρίγκο Γκάλο, για να επεκτείνουν το συμβόλαιό του

«Δένει» και τον Γκάλο η ΑΕΚ
Ο Ροντρίγκο Γκάλο αποτελεί έναν από τους κορυφαίους και πιο σταθερούς σε απόδοση ποδοσφαιριστές τη φετινή σεζόν και η ΑΕΚ θέλοντας να τον επιβραβεύσει, επιθυμεί να του επεκτείνει το συμβόλαιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr, στο ταξίδι που θα κάνουν την Παρασκευή (1 Απριλίου) ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, και ο επικεφαλής του τμήματος scouting, Αλεχάντρο Ντε Μπαρτόλο, στην Πορτογαλία, δεν θα παρακολουθήσουν μόνο παίκτες που τους ενδιαφέρουν αλλά θα έχουν και ραντεβού με τον εκπρόσωπο του Ροντρίγκο Γκάλο. 

Κλείσιμο
Οι δυο τους έχουν επικοινωνήσει ήδη με τον μάνατζερ του Βραζιλιάνου μπακ και τού έχουν εκφράσει την επιθυμία τού τεχνικού επιτελείου και της διοίκησης της ομάδας, να επεκτείνουν το συμβόλαιό του για άλλον έναν χρόνο (ως το 2018), την ώρα που το τωρινό ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2017. Τόσο ο εκπρόσωπός του, όσο και ο ίδιος ο Γκάλο είναι σύμφωνοι με αυτό, αφού ο ποδοσφαιριστής είναι απόλυτα ευχαριστημένος στην ΑΕΚ. 

Παράλληλα, αναμένεται να υπάρχει αναπροσαρμογή στο συμβόλαιό του και να μεγαλώσουν τόσο οι αποδοχές του, όσο και η ρήτρα αποδέσμευσής του, αφού έχει εκφραστεί κατά καιρούς ενδιαφέρον από ομάδες της Ευρώπης (τον περασμένο Ιανουάριο ήταν η Γάνδη) και στην Ένωση δεν θέλουν να χάσουν ένα παίκτη, στον οποίο βασίζουν πολλά. 

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η ΑΕΚ έχει στα χέρια της, ένα μεγάλο διαπραγματευτικό ατού που κάνει ακόμη πιο… εύκολη τη δουλειά της στην υπόθεση παραμονής του Γκάλο. Συγκεκριμένα, ο Ντε Μπαρτόλο ήταν -μέχρι να αναλάβει πόστο στην ομάδα- ο εκπρόσωπος του 29χρονου δεξιού οπισθοφύλακα στην Ελλάδα και αποτελούσε άμεσο συνεργάτη του Πορτογάλου μάνατζερ του ποδοσφαιριστή. 

Κάπως έτσι, οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να… δέσουν και τον Βραζιλιάνο μπακ, μετά την προ εβδομάδων επέκταση του συμβολαίου του Αντρέ Σιμόες, δείχνοντας έτσι πως έχουν ξεκινήσει από νωρίς τον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης