Μία προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο της Νέας Σμύρνης περιελάμβανε η χτεσινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου. Με αυτή, οι «κυανέρυθροι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το σημερινό ματς με την ΑΕΚ.
Ενόψει αυτού ο Μαρίνος Ουζουνίδης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει άπαντες στη διάθεσή του, καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα από τραυματισμούς ή κάρτες. Έτσι, πήρε στην αποστολή 20 παίκτες.
Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Παπαδόπουλος, Διούδης, Τασουλής, Οικονόμου, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Αργυρόπουλος, Μητρόπουλος, Σιώπης, Κόρμπος, Μπακασέτας, Καραμάνος, Μασούρας, Μπουμάλ, Ανσαριφάρντ, Καθάριος, Βαλ. Βλάχος, Βιγιάλμπα, Χαλκιαδάκης, Πατσατζόγλου.
Κλείσιμο
Ο Ουρουγουανός προπονητής της «Ένωσης» δεν θέλησε να δουλέψει με 20 ποδοσφαιριστές ή να συμπεριλάβει τόσους στην αποστολή και να κόψει δύο στη συνέχεια, με αποτέλεσμα, ν' ασχοληθεί μονάχα με τη 18άδα, στην οποία υπάρχει ο Έλντερ Μπαρμπόσα, όχι όμως ο Μιχάλης Μπακάκης.
Εκτός επίσης έμειναν οι Κρισάντους, Τζανετόπουλος και Ανάκογλου.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.