Ο Γιάννης Αναστασίου -τελικά- έκανε την έκπληξη - Επέλεξε τον Στέφανο Κοτσόλη στην αρχική 11άδα του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με την Μπριζ
Ο Στέφανος Κοτσόλης θα ξεκινήσει την 11άδα του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με την Μπριζ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο Γιάννης Αναστασίου επέλεξε να χρησιμοποιήσει τον Έλληνα τερματοφύλακα και όχι τον Στιλ ο οποίος λόγω του προβλήματος στη μέση είχε χάσει κάποιες προπονήσεις.
Από εκεί και πέρα ο τεχνικός του τριφυλλιού έδωσε θέση βασικού στον Κουτρουμπή όπως αναμενόταν. Δίπλα του θα είναι ο Ζέκα. Μπροστά τους ο Νίνης.
Στα άκρα οι Ατζαγκούν και Καρέλης και στην κορυφή ο Μπεργκ. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Σάντσεθ και ο Ταυλαρίδης. Στα άκρα οι Βέμερ και Πράνιτς.
Κλείσιμο
Αναλυτικά η 11άδα:
Κοτσόλης, Βέμερ, Πράνιτς, Σάντσεθ, Ταυλαρίδης, Ζέκα, Νίνης, Κουτρουμπής, Ατζαγκούν, Καρέλης και Μπεργκ.
Με το νέο πρόγραμμα my K, η Κωτσόβολος διευρύνει τη σχέση με τον πελάτη πέρα από τη στιγμή της αγοράς, συνδυάζοντας αποκλειστικές προσφορές, υπηρεσίες και επιλογές εξυπηρέτησης που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες.