Στην ποιότητα που έβγαλε ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο μέρος απέδωσε την ήττα της Άλμπα Βερολίνου, ο Σάσα Ομπράντοβιτς
Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του Παναθηναϊκού ο Σάσα Ομπράντοβιτς, με τον προπονητή της Άλμπα να υπογραμμίζει πως η ποιότητα του τριφυλλιού έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του.
«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό καθώς άξιζε τη νίκη. Για εμάς αυτό το ματς ήταν σχολείο. Ο Παναθηναϊκός είναι πιο ποιοτική ομάδα. Στο δεύτερο μέρος κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες μας και να μας «χτυπήσει» σε κάποια μις ματς. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου γιατί πάλεψαν μέχρι τέλους. Στο πρώτο ημίχρονο καταφέραμε να δυσκολέψουμε τον Παναθηναϊκό, όχι όμως και στο δεύτερο, όπου έδειξε πως είναι πιο ποιοτική ομάδα» τα λόγια του τεχνικού των Γερμανών.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Νέες σειρές, μεγάλες κινηματογραφικές επιστροφές, podcasts που μας βάζουν στα παρασκήνια αγαπημένων ιστοριών και, φυσικά, τα 78α Emmy Awards συνθέτουν έναν Σεπτέμβριο γεμάτο επιλογές στο Vodafone TV