Δεν αντάλλαξαν μόνο «γαλλικά», τελικά - Οι Βινσέν Κομπανί και Φρανκ Ριμπερί φέρονταν να ήρθαν και στα χέρια, στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Σίτι με τη Μπάγερν Μονάχου!
Οι δύο ποδοσφαιριστές, φάνηκε να έχουν μιλούν ο ένας στον άλλον σε πολύ έντονο ύφος, δευτερόλεπτα προτού η Τσάμπι Αλόνσο ισοφαρίσει με την απευθείας εκτέλεση φάουλ, όμως, σύμφωνα με κάμεραμαν του Eurosport, η κάμερα έχασε όλο το «ζουμί».
Όπως ανέφερε ο Ντάνιελ Ράτεν, οι Κομπανί και Ριμπερί ήρθαν στα χέρια, με το φωτογραφικό στιγμιότυπο να τον επιβεβαιώνει εν μέρει, δείχνοντας τον Γάλλο άσο να χτυπάει τον Βέλγο στο πρόσωπο!
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.