Διπλά άτυχος ο Ολυμπιακός

Διπλά άτυχος ο Ολυμπιακός

Με την κάτοχο του τίτλου, Μπαρτσελονέτα στον ίδιο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ του πόλο ο Ολυμπιακός

Διπλά άτυχος ο Ολυμπιακός
Στον ίδιο όμιλο με την κάτοχο του τίτλου, Μπαρτσελονέτα κληρώθηκε ο Ολυμπιακός στο Τσάμπιονς Λιγκ του πόλο.

Οι ερυθρόλευκοι όμως εκτός του γεγονότος ότι καλούνται να αντιμετωπίσουν μια αρκετά καλή ομάδα σε έναν όμιλο, θα διεκδικήσουν ένα λιγότερο εισιτήριο.

Λόγω της παρουσίας της ισπανικής ομάδας στον πρώτο όμιλο, θα δοθούν μόνο δύο εισιτήρια για το final-6 της Βαρκελώνης ενώ στο άλλο γκρουπ οι ομάδες μπορούν να κερδίσουν ένα από τα τρια.

Στον ίδιο όμιλο του Ολυμπιακού θα είναι και με την Μπρέσια (Ιταλία), την Έγκερ (Ουγγαρία) αλλά και με δυο ομάδες οι οποίες θα προκύψουν από τα προκριματικά.

Κλείσιμο
Ο Β’ όμιλος αποτελείται από την Παρτιζάν (Σερβία), την Γιουγκ (Κροατία), την Γαλατά (Τουρκία), την Σπαντάου (Γερμανία).

Διαβάστε περισσότερα στο www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης