Τα συγχαρητήριά του σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ για τον τρόπο που αγωνίστηκαν έδωσε ο Ιβάν Σαββίδης, μετά τη νίκη του «Δικεφάλου του Βορρά» επί του Ολυμπιακού.
«Θέλω να συγχαρώ όλους όχι για τους 3 βαθμούς αλλά για το πραγματικά ανδρικό παιχνίδι και τη νίκη», ήταν η τοποθέτηση του Ιβάν Σαββίδη για τον τρόπο που αγωνίστηκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ολυμπιακό και για τη νίκη που πήραν.
Παράλληλα, μίλησε για τη διαιτησία, για το Γιώργο Γεωργιάδη, ενώ αποθέωσε τους οπαδούς της ομάδας και χαρακτηριστικά είπε: «Θέλω να γυρίσω τη θύρα 4, να παρακολουθήσω το ματς μαζί τους, ώστε να βιώσω την ατμόσφαιρα».
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.