Το 10 είναι για τον Θεό λένε. Πιθανώς γι’ αυτό και ο Κριστιάνο Ρονάλντο βαθμολογεί τον εαυτό του με εννιά. Πώς... αυτοχαρακτηρίστηκε ως ποδοσφαιριστής;
Μετριόφρων εμφανίστηκε σε ισπανικό τηλεοπτικό κανάλι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όπου βαθμολόγησε τον εαυτό του με εννιά, αφού όπως τόνισε χρειάζεται βελτίωση για να γίνει δέκα.
«Εννιά. Πάντα θέλω να βελτιώνομαι και το 10 είναι το πιο πολύ. Εγώ δεν είμαι 10. Η νοοτροπία μου είναι να παίζω καλά, να προπονούμαι καλά και αυτός είναι ο στόχος μου», είπε αρχικά και πρόσθεσε για το πως θα χαρακτήριζε τον εαυτό του:
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.