Πάνοπλος και… αποφασισμένος Ολυμπιακός

Πάνοπλος και… αποφασισμένος Ολυμπιακός

 Με άπαντες ετοιμοπόλεμους -και στόχο μονάχα τη νίκη- θα ταξιδέψουν στο Βέλγιο οι «ερυθρόλευκοι»

Ανδ. Λοβέρδος: Οι γιατροί "να βάλουν πλάτη" για την Υγεία
Πάνοπλος και… αποφασισμένος Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την εν Ελλάδι προετοιμασία του και είναι πλέον έτοιμος να ταξιδέψει στις Βρυξέλλες όπου θα ψάξει την πρώτη του νίκη στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Άντερλεχτ για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Ο Μίτσελ πλην της γνωστής απουσίας του τραυματία Πάουλο Μασάντο δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα απουσιών.

Στην προπόνηση της Δευτέρας οι Σαμπού Γιαταμπαρέ, Γκαετάν Μπονγκ και Νταβίντ Φουστέρ ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα δίχως προβλήματα. Την Τρίτη το πρωί οι «ερυθρόλευκοι» αναχωρούν για το Βέλγιο με μόνο στόχο να επιστρέψουν με το… διπλό στις αποσκευές τους, ώστε να δουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον τους στη διοργάνωση, αλλά και γενικότερα στην Ευρώπη. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, η οποία αποτελείται από τους εξής:

Κλείσιμο
Χουτεσιώτη, Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Χολέβα, Μανιάτη, Μανωλά, Μετζανί, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλο, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Βάις και Γιαταμπαρέ.

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης