Η Δήμητρα Ματσούκα βρίσκεται στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής περιοδείας της παράστασης «Σιρανό ντε Μπερζεράκ», στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο.
Η ηθοποιός μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο στο Instagram από το ταξίδι της στα Χανιά. Μία ημέρα νωρίτερα, είχε ανεβάσει ένα βίντεο από τα παρασκήνια της παράστασης.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς