Η Ελένη Μενεγακη αποφάσισε να διοργανώσει το καθιερωμένο ετήσιο πάρτι για τους φίλους και συνεργάτες της εκπομπής στο μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος.
Έτσι το Σάββατο το βράδυ ο φωτογραφικός φακός του «HELLO» τούς απαθανάτισε να διασκεδάζουν στο «Thalassa People’s Stage» ενώ ανάμεσα τους ήταν Ελένη Γελαλή, ο Βασίλης Μπουλούμπασης, καθώς και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία συνεργαζόταν πέρυσι με την Ελένη και από τότε διατηρούν πολύ καλές φιλικές σχέσεις.
Φυσικά από το πλευρό της Ελένης δεν θα μπορούσε να λείπει ο σύντροφος της Ματέo ενώ δεν έλειψαν τα τρυφερά στιγμιότυπα μεταξύ τους.
Σε μια εποχή που όλα τρέχουν, πιέζουν και μικραίνουν, θα ήθελες να υπάρχουν κάποιες μικρές απολαύσεις που θα μπορείς να τις απολαμβάνεις λίγο περισσότερο, όπως τη νέα ΙΟΝ Σοκοφρέτα Double Choco