Βόλος: Έκλεψε ένα αυτοκίνητο και διέρρηξε άλλα δυο

Βόλος: Έκλεψε ένα αυτοκίνητο και διέρρηξε άλλα δυο

Στο τρίτο δεν μπόρεσε να «ξηλώσει»  το ηχοσύστημα κι έτσι πήρε το... αυτοκίνητο και έφυγε με αυτό!

Βόλος: Έκλεψε ένα αυτοκίνητο και διέρρηξε άλλα δυο
Τα ηχοσυστήματα των αυτοκινήτων που έβρισκε σταθμευμένα σε διάφορα σημεία στην πόλη του Βόλου είχε βάλει στο μάτι ένας 37χρονος Έλληνας και διέρρηξε δυο από αυτά για να τα αρπάξει. Στο τρίτο δεν μπόρεσε να το “ξηλώσει” κι έτσι πήρε το... αυτοκίνητο και έφυγε με αυτό!

Ο δράστης χτυπούσε από το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου ως το πρωί της Κυριακής. Αρχικά, διέρρηξε δύο Ι.Χ. Αυτοκίνητα και άρπαξε από το εσωτερικό τους δύο ραδιοκασετόφωνα, ενώ αμέσως μετά διέφυγε με το Ι.Χ. αυτοκίνητο μιας 36χρονης. Έπειτα από αναζητήσεις, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας βρήκαν εγκαταλειμμένο το όχημα σε άλλη περιοχή της πόλης.

Κλείσιμο
Τα αποτυπώματα που είχε αφήσει ο 37χρονος αποκάλυψαν την ταυτότητά του και συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν τα ραδιοκασετόφωνα και τα κλειδιά του κλεμμένου οχήματος και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου που του άσκησε δίωξη για κλοπές οχημάτων, ενώ η Ασφάλεια συνεχίζει την έρευνα για το ενδεχόμενο να έχει διαπράξει και άλλες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης