Περίμεναν να φύγει για την εκκλησία και την ξάφρισαν
Διέρρηξαν πρώτα τη σιδερένια πόρτα της αυλής και στη συνέχεια μια μπαλκονόπορτα, μπήκαν ανενόχλητοι στο σπίτι και άρπαξαν μερικά χρήματα και τιμαλφή
Πρέπει να είχαν παρακολουθήσει τις συνήθειες και τα ωράρια μιας ηλικιωμένης γυναίκας οι διαρρήκτες που έβαλαν για δεύτερη φορά στο στόχαστρό τους το σπίτι της στο κέντρο του Αιγίου. Όπως και την προηγούμενη φορά, χτύπησαν το πρωί της Κυριακής.
Οι δράστες περίμεναν να φύγει η ιδιοκτήτρια για την εκκλησία, όπως κάθε Κυριακή. Μόλις απομακρύνθηκε, διέρρηξαν πρώτα τη σιδερένια πόρτα της αυλής και στη συνέχεια μια μπαλκονόπορτα, μπήκαν ανενόχλητοι στο σπίτι όπου ερεύνησαν εξονυχιστικά όλα τα δωμάτια και άρπαξαν μερικά χρήματα και τιμαλφή, μαζί με διάφορα άλλα αντικείμενα και έγγραφα.
Στη συνέχεια, οι άγνωστοι εισβολείς διέφυγαν αθέατοι προς άγνωστη κατεύθυνση. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αιγίου, που ειδοποιήθηκαν από την ηλικιωμένη η οποία βρήκε άνω- κάτω το σπίτι της όταν επέστρεψε από τη λειτουργία, διενεργούν προανάκριση για να τους εντοπίσουν.
Τα My market επενδύουν εδώ και 13 χρόνια στην ιχνηλασιμότητα των εγχώριων φρούτων και λαχανικών, δίνοντας στους καταναλωτές τη δυνατότητα να γνωρίζουν την προέλευση και τη διαδρομή κάθε επιλογής τους.