«Χτύπησαν» πρακτορείο ΠΡΟΠΟ - Άρπαξαν από την ταμειακή μηχανή περίπου 1.000 ευρώ - Οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό τους δεν έφεραν αποτέλεσμα
Είχαν μελετήσει πολύ καλά τη διαρρύθμιση του πρακτορείου ΠΡΟΠΟ που είχαν αποφασίσει να «χτυπήσουν», δυο άγνωστοι κακοποιοί στο Άργος. Όπως όλα δείχνουν, πιθανότατα ήταν... πελάτες που το επισκέπτονταν συχνά, αφού όταν σχεδίαζαν τη ληστεία γνώριζαν ότι θα το είχαν... δίπορτο!
Η μοναδική υπάλληλος του πρακτορείου «πάγωσε» όταν είδε να εισβάλλουν ξαφνικά δύο άγνωστοι που φορούσαν κουκούλες, ο ένας από την κεντρική είσοδο και ο άλλος από την πίσω πόρτα! Στη θέα του μαχαιριού με το οποίο την απείλησαν ζητώντας της να μείνει ακίνητη και να τους δώσει τις εισπράξεις, δεν τόλμησε να αντισταθεί.
Οι δυο κακοποιοί άρπαξαν από την ταμειακή μηχανή περίπου 1.000 ευρώ και βγήκαν τρέχοντας από το πρακτορείο, χωρίς η τρομοκρατημένη υπάλληλος να δει αν επιβιβάστηκαν σε κάποιο μέσο που τους περίμενε απ' έξω. Οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό τους δεν έφεραν αποτέλεσμα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Το δολάριο και η στερλίνα παραμένουν στις πρώτες θέσεις, η Ιαπωνία όμως κερδίζει εντυπωσιακά έδαφος. Τα στοιχεία της Capital Exchange αποτυπώνουν έναν ταξιδιωτικό χάρτη που φαίνεται να γίνεται όλο και πιο πολυσυλλεκτικός.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.