Παράσταση από… έναν σοφό

Παράσταση από… έναν σοφό

Ο Λάμπρος Φισφής ανεβαίνει στη σκηνή του Half Note, σε μια σόλο παράσταση που ομορφαίνει τα σαββατόβραδα μας

Παράσταση από… έναν σοφό
Ύστερα από την επιτυχία που σημειώνει με την ομάδα του Κωμικού Μπουμ
, ο 30χρονος Λάμπρος Φισφής έρχεται για δεύτερη συνεχή χρονιά με το «Να ένας σοφός» να γεμίσει ευχάριστα δύο ώρες από τα βράδια του Σαββάτου μας. Καυστικός, χωρίς να αφήσει τίποτα να ξεφύγει από τα «βέλη» του και με έντονο το στοιχείο του αυτοσαρκασμού, δημιουργεί μια εκρηκτική και ταυτόχρονα ευχάριστη ατμόσφαιρα. Το ρεπερτόριό του, όπως εξηγεί ο ίδιος ο ηθοποιός, κινείται με άξονα τις εμπειρίες ζωής του, καταστάσεις που λίγο πολύ όλοι μας έχουμε βιώσει. Δημιουργείται έτσι ανάμεσα στον ίδιο και στο κοινό ένα οικείο συναίσθημα το οποίο με τη σειρά του τον φέρνει σε μια σπάνια, άμεση επαφή με το ακροατήριο.

Κλείσιμο


Ο Λάμπρος Φισφής βέβαια δεν είναι νέος στον χώρο. Ασχολείται με το stand - up comedy εδώ και έξι χρόνια, έχοντας δουλέψει στην Αγγλία, στην Ολλανδία, στη Γερμανία αλλά και στη Γαλλία. Πόσο εύκολο είναι λοιπόν με τέτοιες «περγαμηνές» στην πλάτη του να κερδίσει το εγχώριο κοινό; «Είναι πολύ ωραίο το να μπορείς να πιάσεις αυτή την επαφή με τον κόσμο. Δεν είναι όμως τόσο εύκολο όσο ακούγεται γιατί πρέπει να είσαι 100% συγκεντρωμένος», τονίζει και συνεχίζει: «Να τον κάνεις να νιώσει άνετα, να μπορείς να τον "διαβάσεις" ώστε να ξέρεις τι είναι αυτό που ζητάει, γιατί κάθε κοινό είναι διαφορετικό και οφείλεις να είσαι προσαρμοστικός. Συν το ότι κάποια θέματα είναι φλέγοντα, όπου άλλοι γελάνε και άλλοι ενοχλούνται σε απίστευτο βαθμό, και πρέπει να μπορείς να καταλάβεις πότε πρέπει να τα αγγίξεις και πότε όχι».



Το επάγγελμα του κωμικού δεν είναι πολύ συνηθισμένο. Όχι στην Ελλάδα τουλάχιστον, αν και ο Λάμπρος αισθάνεται αισιόδοξος για την εξέλιξη της δουλειάς. «Έχει προοπτικές το stand - up στην Ελλάδα. Ο κόσμος το ζητάει, το θέλει, και σιγά - σιγά βλέπεις ότι αρχίζουν και βγαίνουν καινούργιες φουρνιές ηθοποιών που ασχολούνται με αυτό και πραγματικά τους αρέσει», προσθέτει. Οσο για τα σχέδια του για το μέλλον, υποστηρίζει πως έχει «φουλ πρόγραμμα αυτή τη στιγμή, τόσο με το Κωμικό Μπουμ όσο και με το "Να ένας σοφός" τα οποία είναι και οι βασικές προτεραιότητες μου. Ωστόσο έχω κάποια πράγματα στα σκαριά αλλά ακόμα δεν είναι η ώρα να τα ανακοινώσω. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και όταν έρθει η ώρα όλοι θα ενθουσιαστούν με όσα ετοιμάζουμε».

Info: Half Note Jazz Club, Τριβωνιανού 17, Μετς. Σάββατο 20:00, Κυριακή 19:00, είσοδος 10 ευρώ από το μαγαζί και από το viva.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης