Μπαμ από το… Κωμικό Μπουμ!

Μπαμ από το… Κωμικό Μπουμ!

Ο Λάμπρος Φισφής και η παρέα του δίνουν και φέτος μια από τις καλύτερες παραστάσεις stand up comedy

Μπαμ από το… Κωμικό Μπουμ!
Το «Κάψε το σενάριο» μπορεί να ολοκλήρωσε την τηλεοπτική του θητεία ωστόσο η παρέα που το δημιούργησε δεν σταμάτησε να χαρίζει γέλιο στο κοινό. Με την ίδια επιτυχία που η παρέα του Λάμπρου Φισφή εμφανιζόταν στην τηλεόραση τώρα το κάνει στο θεατρικό σανίδι μέσα από το «Κωμικό Μπουμ». Η ομάδα είναι σε μεγάλο βαθμό η ίδια με τους Λάμπρο Φισφή
,
Δημήτρη Μακαλιά,
Γιώργο Βαγιάτα
Κλείσιμο
, Ζήση Ρούμπο
και
Γιάννη Σαρακατσάνη να έχουν ξεκινήσει από πέρσι τις εμφανίσεις τους στο Μικρό Παλλάς. Φέτος η αγαπημένη παρέα του stand up μετακόμισε στο Γκάζι και στο θέατρο Άβατον, σε μια μοναδική παράσταση χωρίς σκηνικά, χωρίς κοστούμια μα πάνω από όλα χωρίς... σενάριο!

H παράσταση έχει αρκετά κοινά στοιχεία με το concept του «Κάψε το σενάριο», αφού οι ηθοποιοί επιδίδονται σε παιχνίδια αυτοσχεδιασμού και δημιουργούν μια άκρως διασκεδαστική ατμόσφαιρα για περίπου μιάμιση ώρα. Η βασική δομή της είναι σταθερή, ωστόσο κάθε φορά αλλάζει τόσο η διάθεση όσο και πολλά από τα δρώμενα που γίνονται πάνω στη σκηνή. Ετσι αν κάποιος βρεθεί για παραπάνω από μια φορά στο θέατρο Άβατον, είναι σίγουρο ότι δεν θα πλήξει.

Σε όλο αυτό το παιχνίδι που γεννιέται κάθε βράδυ παίζει μεγάλο ρόλο και το κοινό, το οποίο συμμετέχει ενεργά και αποφασίζει την εξέλιξη του έργου, με τους ηθοποιούς να παίρνουν το ρόλο μαριονέτας και να εκτελούν απλά τις επιθυμίες του!

Info: Θέατρο Άβατον, Ευπατριδών 3, Γκάζι. Παραστάσεις κάθε Δευτέρα στις 21:00. Τηλ. 210-3412689

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης