HydroFit pump, υβριδική προπόνηση και όλες οι νέες τάσεις στο fitness για καύσεις στο full

HydroFit pump, υβριδική προπόνηση και όλες οι νέες τάσεις στο fitness για καύσεις στο full

Ξεφύγετε από το comfort zone σας και δοκιμάστε τα όριά σας με εναλλακτικές προπονήσεις αντί των τυπικών προγραμμάτων του γυμναστηρίου, όπως τις προτείνει η personal trainer, Σοφία Περδίκη. Δείτε όλες τις τάσεις που έρχονται από την Ασία, ανακαλύψτε την υβριδική προπόνηση και αποκτήστε περισσότερη δύναμη και αντοχή, με διασκεδαστικές προπονήσεις 

fit_girl_516937195
*Γράφει η personal trainer, Σοφία Περδίκη

Όταν η προπόνησή σας έχει γίνει περισσότερο ρουτίνα παρά αναζωογόνηση, ίσως ήρθε ο καιρός για ανανέωση στο πρόγραμμα που ακολουθείτε.

Να θυμάστε ότι ενώ η συνέπεια είναι το κλειδί, η επανάληψη των ίδιων προπονήσεων κάθε εβδομάδα, χωρίς εναλλαγές και τροποποιήσεις, είναι ένας σίγουρος τρόπος για να φτάσετε σε τέλμα και να εμποδίσετε την πρόοδό σας. Η ανάμειξη των προπονήσεών σας κρατά το σώμα σας σταθερό, «εκπλήσσοντας» το μυαλό και τους μυς σας με νέες προκλήσεις για συνεχή βελτίωση.

Δοκιμάσαμε τρία μαθήματα εκγύμνασης που προκάλεσαν πάταγο σε όλη την Ασία και φυσικά έχουν έρθει και στην Ευρώπη. Πρόκειται για προπονήσεις που εγγυημένα θα δυναμώσουν την καρδιά σας και θα σας ενθουσιάσουν να ασκηθείτε ξανά.

Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης