Αδυνάτισμα: Ανακαλύψτε τα μίνι λαχανικά που κάνουν θαύματα – Tα καλλιεργούμε στο σπίτι!

Αδυνάτισμα: Ανακαλύψτε τα μίνι λαχανικά που κάνουν θαύματα – Tα καλλιεργούμε στο σπίτι!

Πώς θα σας φαινόταν εάν η λύση για την απώλεια βάρους κρυβόταν στις γλαστρούλες που έχετε στο μπαλκόνι; Ανακαλύψτε τη νέα υπερτροφή, τα πολυδύναματα μικρολαχανικά

microgreens_1931634941
Οι μικρές λύσεις για μεγαλύτερα προβλήματα είναι αυτές που μπορούν να μας λύσουν τα χέρια εύκολα, πόσο μάλλον όταν μπορούν να συμβάλλουν στη διατήρηση της υγείας μας εν γένει. Ένας τρόπος να το πετύχουμε είναι μέσω της διατροφής και μια νεότερη μελέτη προτείνει έναν πρακτικό τρόπο να ρυθμίσουμε το βάρος μας, αρκεί να γίνουμε για λίγο… κηπουροί.

Πιο συγκεκριμένα, η νεότερη έρευνα που παρουσιάστηκε στο συνέδριο της Αμερικανικής Χημικής Εταιρείας (ACS), συμπέρανε ότι τα μικρολαχανικά (microgreens), φυτά τα οποία συλλέγονται μέσα σε δύο εβδομάδες αφότου αρχίσουν να αναπτύσσονται, όχι μόνο θεωρούνται υπερτροφές που δε θα πρέπει να λείπουν από το διατροφικό μας πλάνο, αλλά και ότι θα μπορούσαν να περιορίσουν την αύξηση του σωματικού βάρους. Ένα ακόμα πλεονέκτημα είναι πως μπορούν εύκολα να καλλιεργηθούν σε ένα δοχείο σε ένα περβάζι του παραθύρου.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης