Ποιος τύπος γυμναστικής σας ταιριάζει; Η εξέταση αίματος που το αποκαλύπτει

Ποιος τύπος γυμναστικής σας ταιριάζει; Η εξέταση αίματος που το αποκαλύπτει

Μπορεί μια εξέταση αίματος να αποκαλύψει αν η προπόνηση που κάνουμε είναι αποτελεσματική ή αν πρέπει να αλλάξουμε πρόγραμμα άσκησης ή ακόμη και σπορ; Σύμφωνα με νέα έρευνα η μέρα που ένα τεστ θα προβλέπει τη γράμμωση των μυών και την απώλεια βάρους πριν ακόμη τη δούμε εμείς είναι κοντά

210421182949_woman_fitness-1
Είναι γνωστό ότι ακόμη και όλοι ξεκινούσαμε αύριο τον ίδιο τύπο γυμναστικής, την ίδια προπόνηση ακριβώς, για το ίδιο χρονικό διάστημα και με τον ίδιο ρυθμό τα αποτελέσματα στο σώμα μας δεν θα ήταν ίδια. Άλλοι θα ανακτούσαν ταχύτερα και καλύτερα τη φυσική τους κατάσταση, κάποιοι θα έβλεπαν μια τόνωση, χωρίς ωστόσο κάποια θεαματική αλλαγή, ενώ κάποιοι ίσως αργούσαν να δουν θετικά αποτελέσματα παρά την προσπάθεια.

Ο τρόπος που αντιδρά ο κάθε οργανισμός στην άσκηση ποικίλει, ενώ μπορεί να είναι και απρόβλεπτος – κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και όταν κάνουμε δίαιτα. Ωστόσο χάρη σε μια νέα μελέτη με περισσότερους από 650 άνδρες και γυναίκες φαίνεται ότι τα επίπεδα ορισμένων πρωτεϊνών στην κυκλοφορία του αίματος μπορεί να αποκαλύψουν, ή μάλλον να προβλέψουν τον τρόπο που θα ανταποκριθούμε σε ένα σχήμα άσκησης!


Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης