Ασφάλιση οχήματος: Οι επιλογές εν μέσω lockdown

Ασφάλιση οχήματος: Οι επιλογές εν μέσω lockdown

Αρκετές ασφαλιστικές εταιρίες έχουν εντάξει στα πακέτα τους την κοστολόγηση με βάση τον χρόνο που κινείται το όχημα - Με τον τρόπο αυτό τα ασφάλιστρα μειώνονται σημαντικά, ενώ είναι καλυμμένοι, ανεξαρτήτως του χρόνου λήξης του lockdown. Ενημερωθείτε

201217142358_car-insurance-1280x720
Πτώση άνω του 6% κατέγραψε το 10μηνο του 2020 η παραγωγή ασφαλίστρων στον κλάδο αστικής ευθύνης οχημάτων, με την πανδημία και τα διαδοχικά lockdowns να έχουν αφήσει το… σημάδι τους σε μία ασφάλιση, η οποία ειρήσθω εν παρόδω έχει υποχρεωτικό χαρακτήρα.

Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές, αρκετοί οδηγοί αποφάσισαν το επίμαχο διάστημα να μην ανανεώσουν την ασφάλισή τους, μεταθέτοντας για μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων τις όποιες αποφάσεις. «Αυτό πρακτικά σημαίνει δύο πράγματα: είτε ότι έθεσαν το αυτοκίνητό τους σε υποχρεωτική ακινησία, χωρίς, ωστόσο, να καταθέσουν τις πινακίδες ως οφείλουν από τον Νόμο είτε ότι κυκλοφόρησαν ανασφάλιστοι, με ό, τι αυτό συνεπάγεται στην περίπτωση εμπλοκής σε ατύχημα», σχολιάζουν χαρακτηριστικά, αντιπροτείνοντας την λύση της πληρωμής ασφαλίστρων ανάλογα με τα χιλιόμετρα που… γράφουν.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης