Βρετανία: Σκανδάλισε τη βρετανική βουλή η βουλευτής με το μαύρο φόρεμα

Βρετανία: Σκανδάλισε τη βρετανική βουλή η βουλευτής με το μαύρο φόρεμα

Η 58χρονη Τρέισι Μπρέιμπιν δέχθηκε πικρόχολα σχόλια από τους χρήστες για το φόρεμα που αποκάλυψε τον ώμο της   - «Δεν είμαι πόρ..νη» λέει η βουλευτής από το κόμμα των Εργατικών

tracy_main
Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε στο Διαδίκτυο το μαύρο φόρεμα με το οποίο εμφανίστηκε χθες στο κοινοβούλιο η Βρετανή βουλευτής Τρέισι Μπρέιμπιν αφήνοντας ακάλυπτο τον ένα της ώμο.

H 58χρονη βουλευτής των Εργατικών δέχθηκε πυρά από χρήστες στο Τwitter επειδή πέρασε το κατώφλι της Βουλής με το φόρεμα που δεν θεωρήθηκε «πρέπον» για το κοινοβούλιο.

Η ίδια πάντως σε δηλώσεις της στο βρετανικό δίκτυο «Sky News» επεσήμανε ότι θα ξαναβάλει το συγκεκριμένο φόρεμα. Πρόσθεσε επίσης ότι, έγειρε το σώμα της επειδή είχε σπάσει τον αστράγαλό της και για το λόγο αυτό γλίστρησε το... φόρεμά της.


Επιπλέον, ξεκαθάρισε ότι έκρινε σημαντικό να αντιδράσει «γιατί υπάρχουν γυναίκες σε όλο τον κόσμο που εργάζονται και πρέπει να ανέχονται τέτοιου είδους κριτική κάθε ημέρα.Ιδιαίτερα για τις νεαρές γυναίκες που υπόκεινται στα ανδρικά βλέμματα και τους άνδρες που νιώθουν ελεύθεροι να σχολιάσουν τι φοράνε», τόνισε.

Κλείσιμο
Το σχόλιο που ανέβασε ένας χρήστης στο Twitter με μια φωτογραφία της, με το σχόλιο: «Είναι αυτό πραγματικά κατάλληλο ένδυμα για το κοινοβούλιο;» έφερε τα πάνω κάτω στο διαδίκτυο.




Ορισμένοι χρήστες έγραψαν σχόλια, όπως: «Ρίξε ένα ρούχο πάνω σου αγάπη», ενώ κάποιοι έσπευσαν να πουν ότι η βουλευτής είναι σαν «πορνίδιο» ή «μεθυσμένη».


Το «αυτί» πάντως της Τρέισι δεν φαίνεται να ιδρώνει: «Συγγνώμη, δεν έχω τον χρόνο να απαντήσω σε όσους κάνουν σχόλια αλλά μπορώ να επιβεβαιώσω ότι δεν είμαι πόρνη, μεθυσμένη, δεν ετοιμάζομαι να θηλάσω, δεν έχω hungover».

Για την Μπρέιμπιν, αυτό που συνέβη είναι «συνηθισμένος σεξισμός». «Γυναίκες δέχονται συνεχή κριτική για αυτά που φοράνε και όχι για αυτά που λένε», επισημαίνει τονίζοντας ότι θα ξαναφορέσει το φόρεμα λίαν συντόμως.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης