Σεισμός 5,5 Ρίχτερ στην Αλβανία

Σεισμός 5,5 Ρίχτερ στην Αλβανία

Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο, σημειώθηκε περί τα 34 χιλιόμετρα βορειοδυτικά των Τιράνων - Ακολούθησε σεισμός 4,9 Ρίχτερ - Πανικοβλήθηκαν οι κάτοικοι και άρχισαν να τρέχουν στους δρόμους - Δείτε το βίντεο 

quake0
Σεισμός, μεγέθους 5,5 Ρίχτερ, ταρακούνησε τα Τίρανα και το Δυρράχιο της Αλβανίας. Λίγο αργότερα, καταγράφηκε σεισμική δόνηση 4.9 βαθμών, με εστιακό βάθος 7 χιλιόμετρα, και στη συνέχεια ακολούθησαν 4,1 Ρίχτερ. 

alvania


Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο, σημειώθηκε περί τα 34 χιλιόμετρα βορειοδυτικά των Τιράνων.

Τις πληγές της μετρά η Αλβανία ύστερα από τον φονικό σεισμό των 6,4 Ρίχτερ, ο οποίος ήταν ο χειρότερος στην ιστορία της χώρας. 

Συνολικά πάνω από 50 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ τουλάχιστον 3.822 κατοικίες και 461 πολυκατοικίες υπέστησαν ζημιές.

Κλείσιμο
Ύστερα από τον εφιάλτη της 26ης Νοεμβρίου, τότε που ο χρόνος έμοιαζε να έχει παγώσει, οι κάτοικοι της Αλβανίας - μη μπορώντας να ξεπεράσουν το σοκ - έτρεξαν στους δρόμους όταν ένιωσαν το ταρακούνημα των 5,5 Ρίχτερ.

Οι εικόνες στο παρακάτω βίντεο προκαλούν θλίψη, ενώ δείχνουν τους κατοίκους να αψηφούν τη βροχή από τον φόβο τους μήπως επακολουθήσει κάτι χειρότερο. 

Qytetarët dalin në rrugë pas tërmetit
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης