Η αδελφή του Ντούλου στο protothema.gr: Ο αδελφός μου παλεύει για τη ζωή του στην εντατική

Η αδελφή του Ντούλου στο protothema.gr: Ο αδελφός μου παλεύει για τη ζωή του στην εντατική

Την ώρα που μεγάλα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι ο ομογενής είναι νεκρός,  η αδελφή του δήλωσε στο protothema.gr είναι στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση  -  Είχε συλληφθεί αυτό το μήνα για τη δολοφονία της γυναίκας του Τζένιφερ και σήμερα επρόκειτο να παρουσιασθεί στο δικαστήριο

ntoulos
Μάχη για να  κρατήσουν τον ομογενή επιχειρηματία Φώτη  Ντούλο στη ζωή δίνουν οι γιατροί στην εντατική νοσοκομείου στο Κονέκτικατ όπως δήλωσε στο protothema.gr και στον Διονύση Θανάσουλα η αδελφή του. «Εχει σφυγμό, είναι στην εντατική», είπε. 

Ο Ντούλος είχε βρεθεί χωρίς τις αισθήσεις του στο σπίτι του Κονέκτικατ  και μεγάλα διεθνή μέσα όπως οι New York Times μετέδωσαν ότι ήταν νεκρός. Απέδιδαν μάλιστα το θάνατό του σε αυτοκτονία. Ο δικηγός του επίσης ανέφερε ότι είναι νεκρός, ωστόσο στη συνέχεια υποστήριξε ότι βρίσκεται στον δρόμο για το νοσοκομείο, ενώ έχει σφυγμό. Πληροφορίες αναφέρουν οτι δεν μπορεί να αναπνεύσει μόνος του. 

Αεροφωτογραφίες δείχνουν προσωπικό των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης να βρίσκεται πάνω από έναν άνθρωπο, που προφανώς είναι ο ομογενής. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι σήμερα, ο ομογενής επρόκειτο να εμφανιστεί στο δικαστήριο, κάτι που ουδέποτε έγινε. Τότε, αστυνομία και προσωπικό των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης έσπευσαν στο σπίτι του, ενώ έγιναν προσπάθειες ανάνηψής του. Οι New York Times επικαλέστηκαν πηγή σύμφωνα με την οποία ο ομογενής επιχείρησε να αυτοκτονήσει δηλητηριάζοντας το γκαράζ του με μονοξείδιο του άνθρακα. 


Video: Sources say Fotis Dulos attempted suicide at Farmington home



Κλείσιμο

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο Φώτης Ντούλος κατηγορείται για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του, που έχει εξαφανιστεί στις 24 Μαΐου, από τον περασμένο Μάιο, αφότου άφησε τα παιδιά τους στο σχολείο. Ωστόσο το σώμα της δεν έχει βρεθεί.

Το 2017, όταν κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου, η Τζένιφερ Ντούλος είχε πει ότι αισθανόταν ότι κινδύνευε από τον σύζυγό της.  Μάλιστα είχε πει ότι ο Φώτης Ντούλος θα προσπαθήσει να την εκδικηθεί, βλάπτοντάς την με κάποιο τρόπο.  Το πρώην ζευγάρι είχε προσφύγει στα δικαστήρια για την κηδεμονία των πέντε παιδιών του.

Μετά από ενδελεχή έρευνα, η αστυνομία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η γυναίκα είχε δολοφονηθεί από το σύζυγό της. Οι αξιωματικοί της αστυνομίας εντόπισαν κηλίδες αίματος στο αυτοκίνητό της και στο κάθισμα ενός αυτοκινήτου που είχε δανειστεί ο ομογενής από υπάλληλό του.

Παράλληλα, οι αρχές εντόπισαν σε απόσταση περίπου 120 χιλιομέτρων από την κατοικία της Τζένιφερ στο Κονέκτικατ αντικείμενα με γενετικό υλικό σε κάδους απορριμάτων.





Ο 52χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της δολοφονίας και απαγωγής τον Ιανουάριο για την Τζένιφερ Ντούλος. Για τη δολοφονία επικαλέστηκαν στοιχεία όπως τεστ DNA και υλικό από κάμερες. Ο ίδιος είχε αρνηθεί κάθε εμπλοκή στην εξαφάνιση και τη δολοφονία της. Δύο ημέρες μετά, μετά την καταβολή εγγύησης 6 εκατομμυρίων δολαρίων, του είχε επιβληθεί κατ' οίκον κράτηση.


dulos_pesm
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης